Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátomat, de nem tud jól csókolni. Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Elmondani nem fogom neki, mert az szerintem nagyon nagy parasztság, és nem lennék képes rá. Egyébként nagyon nagyon imádom, és ilyenért nem tudnám elhagyni, de azért mégis jó lenne hogyha élvezném a dolgot... Tudok tenni valamit, hogy jobban csókoljon?

2013. aug. 18. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
tanítsd gyakoroljatok többet
2013. aug. 18. 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Na állj! Honnan tudhatná, hogy rosszul csókol? Mondd el neki!!! Miért nem vagy vele őszinte? Ez a legfontosabb a kapcsolatban. Aztán pedig a sok gyakorlás.
2013. aug. 18. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Meg tudok őrülni a nőknek a logikájától. Nem csókol jól, zavar, de nem szólsz neki, nehogy megsértsd, de majd idővel emiatt mondvacsinált indokkal kidobod, amivel aztán tényleg nem sértenéd meg...
2013. aug. 18. 19:44
 4/13 A kérdező kommentje:
De mégis hogy állhatnék úgy elé, hogy "szia, rosszul csókolsz, megtanítalak?!" ez nekem nagyon kínos, lehet hogy te bátor vagy és neked menne, de nekem sajnos nem:( nem tudnám megmondani neki..
2013. aug. 18. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne azt, hogy rosszul, hanem azt, hogy hogyan kell jobban...

Mégis honnan a pékből tudná? Tessék kinyitni a szádat és beszélgess is vele.

2013. aug. 18. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

meg lehet mondani szépen is nem csak parasztosan

pl.: figyelj nem csókolsz rosszul de úgy érzem mintha nem lenne elég tökéletes köztünk az összhang ezen a téren

gyakoroljunk sokat és használhatnád kicsit többet a nyelvedet

most ez jutott eszembe xD

2013. aug. 18. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Majdnem, légy vele egyenes. Mondd meg neki, hogy rosszul csókol.
2013. aug. 18. 19:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Gyakoroljatok, és irányítsd.
2013. aug. 18. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:

az egyik exemnek én voltam az első csávója

életében nem csinált még ilyet, fogalma sem volt, hogy mit hogyan kell

meg is mondtam neki a frankót már az első után, hogy látszik, hogy én vagyok neked az első mert elég kezdő vagy :D poénnak vette, voltunk már olyan jóban :D

aztán később meg is dicsértem mikor már jól csinálta, hogy nagyon sokat fejlődött, fülig ért a szája :D

2013. aug. 18. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Valaki árulja már el, hogy lehet rosszul csókolni?
2013. aug. 18. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!