Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért sírok folyton? Mi van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírok folyton? Mi van velem?

Figyelt kérdés
Alig két hete kezdődött ez az egész. Folyton sírva fakadok, ha elköszönünk a barátommal és haza kell mennem, vagy neki mennie. vagy, amikor látom, hogy nincs jól, akkor is a sírás kerülget és rendszerint ha egyedül maradok el is sírom magam. Vagy, ha valami nem jól csinálok, vagy tudom, hogy most épp nem volt olyan felemelően jó ez a találkozás, mint szokott. Egyébként minden rendben köztünk. Sőt még jobban is. Borzasztóan szeretem. De nem tudom mit tegyek. Sosem voltam sírós. Nem akarok mindig sírni, hisz tudom, hogy nincs semmi baj. Mi van velem?

2013. aug. 18. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Korod?
2013. aug. 18. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerelmesebb vagy, mint valaha.:D
2013. aug. 18. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes?
2013. aug. 18. 11:37
 4/10 A kérdező kommentje:

17/L

Nem, nem vagyok terhes! 3 hónapja vagyunk együtt és még nem is feküdtünk le...

2013. aug. 18. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
bizonytalan vagy.félsz hogy elveszíted, és ennek minden bizonnyal van is oka. gondolkodj el rajta.
2013. aug. 18. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem te már bele vagy bolondulva a szerelembe...és nem hülyülök lehet ilyet mi lesz veled ha adjon isten szakít veled a barátod felakasztod magad vagy mi figyelj csajszi én átérzem én is szerettem már úgy egy fiút hogy szinte fájt de azért nem engedtem hogy sebezhető legyek! :) 18L
 7/10 anonim ***** válasza:
Bele vagy zûgva
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez hiszti!
2013. aug. 18. 11:59
 9/10 anonim válasza:
Ugyan ez tortenik velem is!! Iszonyatosan szerelmes vagy, ez nem hiszti... En is 17 vagyok, az eg vilagon semmi problema nincs a kapcsoltunkkl. Annyira szerelmes vagy hogy mar szo szerint faj! Egy honapja minden egyes kib#szott ejjel bogok mint egy idiota, a csaladom meg pszichiaterhez kuldott. Rettegek a tudattol hogy elveszitemt, vagy szakit velem. Betegesen meg akarok felelni. (O ebbol az eg vilagon semmit nem tud hozzateszem) Azert vigyazz! Probalj meg masra gondolni, tobbet jarni tarsasagba.. Remelem aikerul megoldanod a problemat:)
2013. aug. 22. 00:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) Remélem megoldódik nálad is:) Bár nekem nincs megfelelési kényszerem és nem is rettegek attól, hogy elveszítem mert tudom, hogy em fogom..tegnap éjszak meg is győződtem róla...nagyon rosszul voltam és nagyon nagy volt bennem a feszültség és elkezdtem sírni...és fiú létére úgy megijedt, hogy valami bajom van, hogy csak úgy potyogtak a könnyei:(

Inkább nem tudom hogy köszönjem meg, hogy van nekem, és nem tudom mit tehetnék, hogy viszonozzam mind azt a jót amit velem tesz....borzalmasan szeretem!

2013. aug. 23. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!