Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző partnereiteknek milyen olyan hibáik voltak amik zavartak, de elnézted neki mert szeretted?
Figyelt kérdés
És milyen olyan hibák voltak amiket már nem néztél már el?2013. aug. 17. 20:06
1/3 anonim válasza:
Elnéztem: rohadtak a fogai
Nem néztem el: mindig büdös volt a szája
3/3 anonim válasza:
Ennivalora és tisztálkodó szerekre is sajnálta a pénzt és impotens volt. El is hagytam. A másodiknál amit első válaszoló írt plusz hangulatember volt nőfalo de ha olyanja volt beszologatott nem tisztelt nem tudott smárolni a szexről meg inkább ne is beszéljűnk.. A harmadik tutyimutyi volt soha semmit nem tudott elintézni döntésképtelen kb én éreztem férfinek magam a kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!