Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit évvő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit évvő legyek?

Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik nekem. Annyira megszeretem őt . Mit ezelőtt senkit . Szakított velem úgy ért mint a villám csapás. 7 hónapot voltunk együtt . Mindent megtettem érte. Úgy alakítottam az életemet , hogy hozzá idomultam . Hajnali kettő kor azt vágja a fejemhez , hogy nem szeret és , hogy mindenkivel megbeszélte ,hogy nem szeret az anyával a barátnőivel és azt érdemlem hajnali kettő kidob . Nem érdemeltem volna meg egy tisztességes magyarázatot. Nem vagyok én olyan rossz ember . Mindennap éreztettem mennyire szeretem , hogy rám számíthat , támogatom, hogy egyenlőre nem akar az anyától elszakadni. . Minden hétvégén segítettem a szüleinek , sütit vittem . A Barátaival szeretne lenni .A motorozás mert utána azt találta ki . Akkor hol hibáztam , hogy ez lett vége :(

2013. aug. 17. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit hanyagold az önsajnálatot.

Írj arról többet, hogy milyen volt kb. 1 hónapja a kapcsolatotok és kérlek ne fényezd magad, csak akkor ha tényleg olyan vagy amilyen. Írd le, hogy melyikötők mit csinált miért stb.

2013. aug. 17. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyél halat.
2013. aug. 17. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Najó. Kegyetlen lesz a kérdés, de gondolj bele. Egy ilyen patkány ember tényleg ér annyit, hogy bánkódj miatta? Örülj, hogy megszabadultál tőle, és ne aggódj, nem sokára találsz majd olyat, aki tényleg megérdemli majd, hogy szeresd.
2013. aug. 17. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:

magyarul a p!cs@'ját is kinyaltad :D

elég uncsi lehetett

2013. aug. 17. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam magamat fényezni . Dolgozott így csak a hétvége maradt meg én is így csak nála tudtunk találkozni . Minden hétvégén mentem hozzá. Általában egy nap úgy telt ,hogy én segítettem az anyukájának amit engedett . Aztán mentünk a barátaihoz . Este meg már fáradt volt hozzám . Minden téren megérződött és türelmet kért mert nem tudja , hogy alakítsa úgy az életét , hogy én is beleférjek és én adtam . Mielőtt szakítottunk és elmentünk egy házi buliba ő azt mondta m hogy szeret és , hogy jó , hogy rám talált. elmentünk együtt nyaralni ott már távolság tartó volt velem szembe próbáltam vele beszélgetni ,de semmiről nem akart velem beszélgetni. Gondoltam , hogy az új munkahely és a motorozás, nem zargattam gondoltam , ha ezek meglesznek akkor majd mi kapcsolatunk is rendeződik, de nem így lett . Eljött értem a ,munkahelyemre azt is megbeszéltünk együtt töltjük a hétvégét el is mentünk egy buliba . Elment megbeszélte a barátnőjével és este meg közölte velem ,hogy nem szeret és ,hogy nincs közös témánk és ennyi kész vége.
2013. aug. 17. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!