Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez még normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez még normális? Hogy mondanátok kel a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer volt barátom, ő is csak 1 hétig, kézfogáson és szájra puszin kívül nem volt semmit. Most megtetszett egy fiú, akivel kölcsönös a szimpátia, vele csókolóztam először. Több, mint kavargatás, de ""hivatalosan"" nem vagyunk együtt. Egy a gond... Ő 20 éves. Semmi "olyat" nem akarok vele, és ő ezt teljes mértékben megérti... De mégis félek elmondani a szüleimnek, mert teljesen biztos vagyok benne, hogy kiakadnának.. Ti elmondanátok nekik? Ha igen, hogyan? 15/L

2013. aug. 15. 03:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

figyelj, erre nem nagyon van normális tanács... mármint, oké, hogy most nem akar veled lefeküdni, de egy év múlva? És te készen állsz majd rá?

A szülőknek meg... el kell mondani, lefaraghattok a srácból néhány évet, hátha úgy jobban tetszik nekik, jobb ötletem nincs. Bár az igazság a legjobb ötlet, úgyis megtudják.

(figyi, én elmondtam apámnak, hogy a forma, akivel járok, vele egy idős. Képzelheted. De semmi para nincs az óta.)

2013. aug. 15. 03:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem igazán látom a problémát a kettőtök közti korkülönbségben. Ez az 5 év teljesen hétköznapi. Sőt manapság az sem ritka, hogy egy korodbeli lány 30 körüli férfivel van együtt. Az a fontos, hogy a fiú/férfi, akivel együtt vagy szeressen, becsüljön és vigyázzon Rád nagyon. Másrészt ezt életkorodnál fogva tudniuk kell a szüleidnek.
2013. aug. 15. 05:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az lenne a legjobb,ha először anyukádnak beszélnél róla,talán Ő toleránsabb lesz valamivel,mint apukád. Mondd el neki,hogy régóta ismered,emeld ki a jó(jobb) tulajdonságait stb. .

Ő talán hatást tud gyakorolni apukádra,aztán majd jöhet a bemutatás,amikoris megbizonyosodhatnak arról,hogy a lányuk jó kezekben van.

2013. aug. 15. 05:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Kittike! Te vagy az?

Szerintem nem muszáj a szülőknek mindenről tudniuk...

2013. aug. 15. 10:25
 15/17 anonim válasza:
Először mutasd be mint csak barát, így találkozhattok és megismerik. Aztán később ha még mindig tart a szerelem és ők látták h rendes elmondhatod nekik h összejöttetek
2013. aug. 15. 13:21
 16/17 anonim válasza:
A barátnőm is ugyanebben a hejzetben van. Az ő a szüleinek csak simán bemutatta és elmondta nagyon komolyan hogy semmi "olyat" nem terveznek..ők elfogadták. Bár nem minden szülő egyforma én mégis megpróbálnám. A barátnőm 15 a barátja 21. 16/l
2013. aug. 15. 23:27
 17/17 lilowada válasza:
Szia! Én egy félévvel ezelöttig ugyanebben a helyzetben voltam, volt egy 22 éves barátom, és még azalatt lettem 16, mialatt jártunk. A szüleimnek nem volt gondjuk azzal, hogy ezt elfogadják. Anyukám ismerte, folyton feljött hozzánk, jófej volt és kedves volt vele is, nem volt semmi baj. Apukám csak tudomásul vette, nagyon mit tenni úgyse tudott volna vele, mivel a szüleim elváltak és Apu nem él velünk, így könyebb is. Januárban lett vége a kapcsolatunknak, de nem a szüleim miatt, nem ilyen dolog miatt. Szóval szerintem nyugodtan próbáld meg elmondani a szüleidnek, ők persze aggódni fognak és féltenek, de ez normális, viszont ha tényleg megértik a helyzetet akkor engedni fogják neked, hogy vele maradj! Fel a fejjel! :)
2013. aug. 16. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!