Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rettentően unalmas a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettentően unalmas a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már másfél éve vagyok együtt a barátommal, nagyon szeretem de hihetetlenül negatív egy figura. Állandóan sugárzik belőle az életuntság, szinte semminek nem tud örülni. Bárhogy akarok a kedvében járni, mindenben talál valami kivetni valót. Ha el is sikerül rángatnom valahová akkor is azt hallgatom végig, hogy haza akar menni, meg hogy nincs kedve itt lenni. A barátaitól is eltávolodott, nélkülem nem is jár szinte sehova. Kezd nagyon elegem lenni ebből, és nem tudom megérteni mért nem tudja feltalálni magát hisz a munkahelye se stresszes és szabadideje is annyi akad mint bárki másnak. Valakinek esetleg van ötlete mivel rángathatnám ki ebből az állapotból? Én már mindent megpróbáltam...

2013. aug. 12. 11:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Ha neked nem mondja el mi baja akkor a pszihómókusnak sem. Próbáld elmondani neki h látod, hogy valami bántja és hogy szeretnéd ha elmondaná. Tuti, hogy aggódik valami miatt. Amúgy meg vannak emberek akiket kevés dolog érdekel de az nagyon. Lehet, hogy örül, hogy téged megtalált és nincs kedve jópofizni másokkal.
2013. aug. 12. 11:28
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
de mért vagy egy ilyen idiótával feleslegesen ennyi ideig amikor vannak normális fiúk is mint én :D
2013. aug. 12. 11:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki ezt.
2013. aug. 12. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Depressziós. Magától nem fog elmúlni...
2013. aug. 12. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
1. vagyok, nem tudom h miért kellett lepontozni. Nem vennék a nyakamba egy olyan embert, akinek ilyen gondjai vannak, mert az én napjaim, heteim, hónapjaim, éveim is súlyosak és gondterheltek lesznek. Ha nem akar elmenni pszichológushoz, ergo nem akar segíteni a dolgon, akkor én minek törjem magam??
2013. aug. 12. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
utolsó, de nem mindenki önző barom mint te. :D
2013. aug. 12. 11:41
 17/21 A kérdező kommentje:
A pszcihológus nem jó ötlet... :S Meg ha ilyet mondanék neki utána szerintem szóba se állna velem ^^" Valami elfoglaltság kéne neki, vagy új barátokat kéne keresnie
2013. aug. 12. 11:42
 18/21 anonim ***** válasza:
15%
Önző barom????:D Ohhhh, az ilyen "önző barmokból", mint én, lesznek később a boldog, és kiegyensúlyozott nők, akik mellett egy szintén kiegyensúlyozott pasi van. Nem egy gyenge pasi, aki mellett sose lehet nő a nő...
2013. aug. 12. 11:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi az h nem állna szóba veled??????Neki segitség kell, mert depressziós.. az meg egy betegség, hiába sokan nem értik......
2013. aug. 12. 11:47
 20/21 anonim ***** válasza:
#18: akkor engedd meg hogy mindenki nevében gratuláljak.
2013. aug. 12. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!