Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el? Nem bírom már.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A.R. kérdése:

Hogy felejtsem el? Nem bírom már.

Figyelt kérdés
Az első szerelmem ért véget, ő dobott ki mert még élni akar, eljegyzés is volt már......de ez mindegy. Abba szeretnék segítséget kérni, hogy felejtsem el? Nem bírom ha csak egy új képet kitesz már felmegy bennem a pumpa pedig csak egy kép semmi más. Nem tudom, hogy kezeljem ezt az egészet. Kérlek segítsetek :(

2013. aug. 12. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

mi 3 évig voltunk együtt, komoly kapcsolat, együtt vesztettük el a szüzességünk, első nagy szerelem, stb. ő szakított azzal az indokkal, hogy már kevésbé szeret.

az eleje nehéz. azzal nem tudsz mit csinálni. először is engedd el a reményt, nem fogtok többet együtt lenni. sírd ki magad, én is azt tettem, kis önsanyargatás, aztán talpraállás.

elővettem a régi hobbim, amiben sikerélményem lelem. ez már egy jó kezdés, megerősíti az önérzetet. újra elkezdtem sportolni, jó az idegrendszerre.

ráírtam egy régi barátomra, találkoztunk, elvitt társaságba, aztán most vele lógok, néha bebaszunk, meg kiönthetem neki a lelkemet, talán ez segít a legtöbbet az önállósulásban. nem szabad bezárkózni az embernek.

ha még megnézem egy közös képünk, vagy eszembe jut, valami óriási ürességet és szomorúságot érzek. ezért is próbálom kerülni ezeket a gondolatokat és letiltottam facebookról. tedd te is ezt, megkönnyíti a felejtést.

új célok, társaság, akaraterő - ezt csak így lehet.

2013. dec. 29. 20:48
 12/12 Nem mondod :D ***** válasza:
Ha rájöttél, hogy hogy lehet ezt kiheverni, írd meg nekem is....
2013. dec. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!