Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A.R. kérdése:
Hogy felejtsem el? Nem bírom már.
Figyelt kérdés
Az első szerelmem ért véget, ő dobott ki mert még élni akar, eljegyzés is volt már......de ez mindegy. Abba szeretnék segítséget kérni, hogy felejtsem el? Nem bírom ha csak egy új képet kitesz már felmegy bennem a pumpa pedig csak egy kép semmi más. Nem tudom, hogy kezeljem ezt az egészet. Kérlek segítsetek :(2013. aug. 12. 10:40
1/12 anonim válasza:
Mondjuk ne foglalkozz vele. Járj el valamerre bulizni, olvass, rajzolj, írj, kösd le magad valamivel.
2/12 A kérdező kommentje:
csinálom ezek közül mindet te így is nagyon nehéz :( Nem voltam felkészülve erre az egészre
2013. aug. 12. 10:43
3/12 anonim válasza:
Ha ez vigasztal,én is hasonlóan vagyok.Velem szakítottak,igaz nem volt sem eljegyzés,sem nem az első szerelem.Én úgy próbálom túlenni magam rajta,hogy voltak negatív dolgok,és ezek erősítik bennem azt,hogy jobb ez így,mert nem lettünk volna el,és mellette többet szenvedtem volna.
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom :(
2013. aug. 12. 11:56
6/12 anonim válasza:
Javaslom,hogy próbáld lekötni magad,szervezz programokat,bulizz.
7/12 A kérdező kommentje:
Ezt csinálom, és nincs is baj csak reggelente nagyon rossz meg esténként :/
2013. aug. 13. 13:54
8/12 anonim válasza:
ismerős a helyzeted. ugyan nekem eljegyzés nem volt,de első szerelem.. halál szerelmes voltam csak h nem engem választott.. de nem ez a lényeg hanem az,h nem hagytam el magam.. te se tedd.. nagyon nehéz jól érezni magad elhiszem..,de ne add meg neki azt h szenvedni lát esetleg ha nem is lát.. te is tegyél fel képeket ráadásul mosolygósat.. csináld úgy mintha boldog lennél nélküle.. ismerkedj,szerezz barátokat.. csinálj velük is képet és egyszer azon veszed majd észre magad h nem gondolsz rá annyit.. nem fog már annyira hiányozni. majd arra h már esténként nem is gondolsz rá sem reggel.. nekem mindíg az esték voltak nehezek mert akkor volt időm rá gondolni.. ne hagyj magadnak szabad időt.. van testvéred akivel kijössz? vagy barát aki mindenre kapós ésakármikor ott van? csináljatok közös programot.. képeket :) hidd el könnyebb lesz mint hinnéd.. és ha szerencséd van keresni fog.. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Igen próbálom magam lefoglalni megyek ide oda meg ismerkedem :)
2013. aug. 15. 11:10
10/12 anonim válasza:
Minek nézed azt a k***va facebookot akkor?! Töröld a fenébe és kész. Vagy a párod vagy egyenesen magad onnan és nincs gond. Ha ezek után is Őt keresgéled akkor megérdemled amit kapsz. Ami csak fájdalom és csak magadnak okozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!