Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A.R. kérdése:
Én csak akarom megtudni miért nem becsüli meg az egyik a másikat mikor a másik mindent odatesz érte a tenyerén hordozza és mutatja, hogy szereti? 20/Fiú vagyok és ő 21/Lány
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra miért változik meg valaki? A barátnőm elhagyott 1.5 év után, megkértem a kezét elötte arra igent mondott. Mióta gyakorlatozott az egyetemmel azóta új társaságba van. Állítólag élni akar és szabad lenni ezért először szüneteket kért aztán akart még 1 hónap szünetet de abba már nem mentem bele :S2013. aug. 10. 18:20
11/20 anonim válasza:
Akkor keresgél. Mást. Még soha nem láttam olyat, hogy aki szakít az hónapok után hirtelen újra szeretni kezdené akit elhagyott. Ettől boldog, nélküled jó az élete. Ha megalázzák még visszajöhet amíg megtámogatod az önbizalmát.
12/20 A kérdező kommentje:
olyan nincs, hogy rájön, hogy mégis engem szeret? Vagy ilyen csak a mesékben? Amúgy köszi a válaszokat. Fel kéne fognom, hogy szemét volt velem, és nem pedig teperni utána csak a szívem mást mondd....
2013. aug. 10. 19:21
14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tehetnék? :( el vagyok kenődve nagyon, az eszem tudja, hogy hülye vagyok de a szívem........
2013. aug. 10. 19:26
15/20 anonim válasza:
Nézz olyan filmet amikről nem jut eszedbe, gépezz (játék), rúgj be.
16/20 A kérdező kommentje:
jó de ez meddig mehet? Nem akarok örökké inni akkor legalább felejteném már el....
2013. aug. 10. 19:28
17/20 anonim válasza:
Nyugi haver. Csak folytasd tovább az életed egyelőre nélküle. Meglátod, 1 év múlva röhögni fogsz rajta.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm rendesek vagytok nagyon :)
2013. aug. 10. 20:36
19/20 anonim válasza:
Mert lehet hogy túl sokat adsz, és ez már kínos a másik félnek.Úgy érzi hogy neki már terhes ez amikor nem tud önnállóan találkozni a barátaival, vagy túl sokat vagytok együtt.
20/20 anonim válasza:
Ő még nem elég érett 1 komoly kapcsolatra, szórakozni akar és új emberekkel akar ismerkedni. Túl korán találkoztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!