Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elakar hagyni, állítólag utál. Rendbe lehet még hozni?
Távkapcsolatban élünk de az utóbbi időben eltávolodtunk egymástól. Rengeteg vita volt és jó pár miattam.
De nem akarom,hogy vége legyen. Elismertem,hogy hibás vagyok és hogy igaza van de egyszerűen nem tudom mit tegyek. Három éva vagyunk együtt és én szeretem. Igen hibáztam de megváltozok,mert szeretem és érte képes vagyok bármire. Nem akarom elveszíteni de folyton csak azt kapom,hogy utál, én okoztam,vége.
1év után ujra találkozunk sikerült rábeszélnem de ő szakítani akar mindenképp! Én csak egy esélyt akarok,hogy megpróbálhassam helyrehozni és idővel újrakezdeni..
Ha leírom,hogy szeretlek,hogy sajnálom,a válasz rá hogy utállak,igy jártál. Igaza van mert én is ezt csináltam vele de nem akartam és megbántam!
Nem igaz, hogy sikerül!
Nálam például hiába tepernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!