Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan pasival aki allitolag közmunkábol él? A többi lent most tényleg nem tudom mit csináljak?
nem a testvér dolga hogy eltartsa
keressen munkát
ha akarsz, gyere össze vele, ha nem akkor meg nem
Kezdjük ott, hogy komoly értékrendbeli problémák vannak, ha a döntő szempont ismerkedéskor a célszemély - álíltólagos - munkája.
Persze, nem azt mondom, hogy ne lenne fontos, sajnos igen is fontos dolog manapság a pénz, na de hpgy egy ismerkedés kezdetekor az legyen a döntő érv, hogy mennyit keres, meg mi a munkája, az azért kicsit gáz.
egy árúfeltöltő,vagy egy raktáros,vagy egy biztonsági őr is kb ugyanannyit keres és ezek a munkák nem cinkek,uh tök mindegy.
ha meg azt hiszed az alkalomszerű testőrködés meg a küzdősport olyan jól fizet,akkor kb álomvilágban élsz.
Na már megint egy nem hozzáértő akarja itt megmondani a frankót.
Aki Curtist védte az nem egy beugrós bohóc, aki otthon ül és várja, h egy évben egyszer felhívják, hanem valszeg egy olyan ember, akire rá lehet bízni rgy ilyen munkát.
Magyarul kidobó, pénzbehajtó, védelmi pénz beszedő stb, szal van már neve a szakmában.
Még jó, h nem csak tinilányok vannak a fellépéseiken, hanem előfordul, h anyázásba fordul át a dolog, mert egyesek azt hiszik, h ők a kemények.
De nyugodtan magyarázd csak meg, biztos jobban értesz hozzá mint én:)
Végülis csak fél Pest meg pár megyeszékhely kidobóit ismerem meg biztonsági cégnél dolgozok én is:D
Nem baj...
"ha meg azt hiszed az alkalomszerű testőrködés meg a küzdősport olyan jól fizet,akkor kb álomvilágban élsz."
Hát, azért Tony Curtis védelmét megfizették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!