Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy a barátnőm chat-ekre jár, és ez engem nagyon irritál, állítólag szeret, akkor miért megy ilyen oldalra?

Figyelt kérdés
hogyan tudassam vele hogy nekem ez milyen rosszul esik? vagy hogyan lehetne ennek véget vetni?

2013. júl. 30. 00:15
1 2 3
 1/26 Sir Sarcasm ***** válasza:
78%
beszéld meg vele
2013. júl. 30. 00:15
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
legyél érdekesebb mint a chat
2013. júl. 30. 00:16
 3/26 anonim ***** válasza:
81%

Miért ne szeretne attól, hogy chatel?

Te is szóba állsz másokkal attól, mert van barátnőd, nem? A chatet sem mindenki arra használja, hogy d*gópajtikat keressen.

2013. júl. 30. 00:18
 4/26 A kérdező kommentje:
sokat segítettetek...
2013. júl. 30. 00:19
 5/26 Sir Sarcasm ***** válasza:
72%

mégis mit vársz?

komolyan mondom annál egyszerűbb megoldás nincs, hogy az ember leül a másikkal és megbeszéli a problémát

2013. júl. 30. 00:20
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
Fordulj pszichológushoz, nem normális, hogy a barátnőd szóba sem állhat másokkal.
2013. júl. 30. 00:30
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
6os. De igen is jogosan várja el! Ha van valakije ne járjon csetelgetni. Én már dobtam volna a kisasszonyt.
2013. júl. 30. 00:39
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mi segítségünkkel van a hiba, hanem te vagy túl primitív ahhoz, hogy felfogd, és netán hasznosítsd az itt adott tanácsokat.

Kezdésnek az első válaszoló adott egy ilyen helyzetben maximálisan jó tanácsot. Miért, szerinted ezt nem vele kéne megbeszélned? Vagy mégis mit vársz, hogy valaki itt varázsütésre teljesíti a kívánságodat?

#2 válaszoló sem írt hülyeséget, még ha ez msot fáj is neked.

Aztán rávilágítottam arra, hogy a chatelés és a hűség egymással nem összefüggő tulajdonságok. Láthatóan érzelmi intelligenciád a béka popója alatt van, ha nem bírod megérteni, hogy egy kapcsolat nem arról szól, hogy rajtad kívül mással szóba se állhat. De a bizalom is jó alacsony szinten lehet nálatok.

Gondold át még egyszer: vajon benned van a hiba, vagy mindenki másban?

2013. júl. 30. 00:43
 9/26 anonim ***** válasza:
#7-es: aztán ha neked van valakid, te is varrd csak be a szádat! Még a szomszédnak se szólj egy szót se, milyen dolog az, hogy van barátnőd, te meg beszélsz mással?
2013. júl. 30. 00:44
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél olyan, mint az én párom, hogy megtiltod neki, hogy ne beszéljen másokkal. Ez tovább és tovább fog menni, míg végül ott áll a helyzet, hogy egy fiúnak nem köszönhet az utcán, mert szájbacsapnád.

Attól, hogy együtt vagytok, beszélhet másokkal,és építhet baráti kapcsolatokat is. Ha veled van,akkor feltehetően szeret, és bízni kéne benne.

2013. júl. 30. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!