Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy a barátnőm chat-ekre jár, és ez engem nagyon irritál, állítólag szeret, akkor miért megy ilyen oldalra?
Miért ne szeretne attól, hogy chatel?
Te is szóba állsz másokkal attól, mert van barátnőd, nem? A chatet sem mindenki arra használja, hogy d*gópajtikat keressen.
mégis mit vársz?
komolyan mondom annál egyszerűbb megoldás nincs, hogy az ember leül a másikkal és megbeszéli a problémát
Nem a mi segítségünkkel van a hiba, hanem te vagy túl primitív ahhoz, hogy felfogd, és netán hasznosítsd az itt adott tanácsokat.
Kezdésnek az első válaszoló adott egy ilyen helyzetben maximálisan jó tanácsot. Miért, szerinted ezt nem vele kéne megbeszélned? Vagy mégis mit vársz, hogy valaki itt varázsütésre teljesíti a kívánságodat?
#2 válaszoló sem írt hülyeséget, még ha ez msot fáj is neked.
Aztán rávilágítottam arra, hogy a chatelés és a hűség egymással nem összefüggő tulajdonságok. Láthatóan érzelmi intelligenciád a béka popója alatt van, ha nem bírod megérteni, hogy egy kapcsolat nem arról szól, hogy rajtad kívül mással szóba se állhat. De a bizalom is jó alacsony szinten lehet nálatok.
Gondold át még egyszer: vajon benned van a hiba, vagy mindenki másban?
Ne legyél olyan, mint az én párom, hogy megtiltod neki, hogy ne beszéljen másokkal. Ez tovább és tovább fog menni, míg végül ott áll a helyzet, hogy egy fiúnak nem köszönhet az utcán, mert szájbacsapnád.
Attól, hogy együtt vagytok, beszélhet másokkal,és építhet baráti kapcsolatokat is. Ha veled van,akkor feltehetően szeret, és bízni kéne benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!