Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy a barátnőm chat-ekre jár, és ez engem nagyon irritál, állítólag szeret, akkor miért megy ilyen oldalra?

Figyelt kérdés
hogyan tudassam vele hogy nekem ez milyen rosszul esik? vagy hogyan lehetne ennek véget vetni?

2013. júl. 30. 00:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
Várjatok, hozok popcornt!
2013. júl. 30. 01:58
 22/26 anonim ***** válasza:

Kérdező: mi esik ebben rosszul? Milyen témákban chatel? Nem mindegy! Ha a hobbikertész klub chatjén, vagy mittudomén a barátok közt rajongói klubban chatel, abban semmi kvietni való nincs. Ha a chat.hu lány keres fiút (rosszabb esetben lány keres lányt) szobájában folyik a társalgás, az már nagyobb aggodalomra ad okot.

Az se mindegy, hogy mi a csevej témája. Ugyanúgy, ahogy az off-line életben is rengeteg dologra tudjuk használni a beszédet, chaten is rengeteg féle dolgot tudunk mondani.

Abban meg csak reménykedni tudok, hogy nem a sokak által felvázolt helyzet állt elő, hogy megszabod neki, kivel beszélhet. Ha igen, akkor ott már a problémák komolyabbak, de nem a barátnőddel, hanem veled!

A megoldást meg majdnem mindenki leírta: üljetek le, és beszéljétek meg! Kérdezz rá szépen, hogy miért chatel, milyen oldalakon chatel, miket irogat! Mondd el neki, hogy ez miben zavar téged, majd adj lehetőséget neki is, hogy kifejtse az álláspontját! Aztán valahogy csak kompromisszumra juttok. Ha nem, akkor meg nincs értelme folytatni, ahol egy chatelésből ekkora majré kerekedik.

2013. júl. 30. 02:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, hogy kinek, hogy van igaza. Nem is az igazamat keresem ennél a kérdésnél, hanem elmondtam a véleményemet. Gyakorlatilag nem érdekel, hogy lepontoztak. Mások másképp gondolkodnak. Én így gondolkodok. Tulajdonképpen nem versenyzek senkivel se, hogy felpontozzanak. Engem ne minősíts semmilyennek, mert én sem minősítettelek téged. Nekem is van karrierem, van munkám, ahol jól végzem a dolgomat, amit tennem kell. Nézőpont kérdése, hogy kinek mi a jó munka. Én szeretem, amit csinálok. De utálom az ilyen okoskodó embereket, akik elmondják, hogyha valakinek van fiúja pl, akkor beszéljen többel, mert ez természetes. Hát szerintem rohadtul nem természetes. És nem egy esetről hallottam már, hogy működik az a dolog, amit én próbálok felvázolni. Sőt tudnék példát is mondani, de ahhoz senkinek semmi köze. Lényeg, hogy sok felesleges problémától megszabadítják magukat, nem veszekszenek és boldogan élnek. És nem antiszociálisak. Ahogy persze engem is minősíteni kell. De ha már te minősítettél engem, akkor én is foglak. Egy rendkívül ellenszenves bunkó paraszt vagy, te okoskodó. És az én felfogásomat senki se ócsárolja. Olyan okos vagy ezen az oldalon, lemerem fogadni, hogy csak azért van jobb arányod, mert megkérted pár barátod, hogy pontozzon fel, és legyen mivel villognod. Aztán így próbálod megmutatni, hogy neked minden áron igazad van. A kérdezőt azért sajnálom, de kitartást neki. Ha sehogy nem megy, akkor inkább hagyd el! Jobbat érdemelsz szerintem. Aki nem tevékenykedik a hátad mögött. Érthető, ha ebből kifolyólag bizalmatlan vagy felé.
2013. júl. 30. 10:14
 24/26 anonim ***** válasza:
Ne magadból indulj ki! ;-)
2013. júl. 30. 10:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Még mindig okoskodhatsz, én ráérek. A véleményemet akkor sem fogod megváltoztatni.
2013. júl. 30. 10:29
 26/26 anonim ***** válasza:
A beszélgetés nem megcsalás.
2013. júl. 30. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!