Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy a barátnőm chat-ekre jár, és ez engem nagyon irritál, állítólag szeret, akkor miért megy ilyen oldalra?

Figyelt kérdés
hogyan tudassam vele hogy nekem ez milyen rosszul esik? vagy hogyan lehetne ennek véget vetni?

2013. júl. 30. 00:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%
itt az okos tojás 8 és 9. kommentben... tudod te igen okos, mielőtt megszólalnál a hülyeségeddel inkább kérdezz. a barátnőm ezt tőlem maximálisan el is várhatja, amit leírtam.. hogy miért ahhoz semmi közöd.. de csak a családommal beszélek és nekem ennyi épp elég.. szerintem kicsit fogd vissza magadat.. az, hogy neked van egy véleményed az a te véleményed, az én véleményem, meg az én véleményem.. gyakorlatilag nem érdekel, hogy mit gondolsz, de, ha valamit nem tudsz akkor ne okoskodj.. véleményem ugyanaz.. én dobnám a kisasszonyt, mert ésszerű magyarázatot úgysem tudna adni, hogy miért tette..
2013. júl. 30. 00:51
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
#11 akkor most hogy mertél ide írni? Nem szégyelled magad?
2013. júl. 30. 00:52
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
Mellesleg azért elszomorító, ha valaki annyira nem bízik a másikban, hogy már nem is engedi, hogy mással beszéljen. Lehet, hogy így lesz egy erővel magadhoz láncolt barátnőd, de hogy egy őszinte, megbízható, igaz társad nem, az is biztos.
2013. júl. 30. 00:53
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
11-es neked mi az ésszerű magyarázatod, hogy ide irogatsz? Vigyázz, mert még a végén a csajod lapátra tesz!
2013. júl. 30. 00:56
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy barátom, aki éppen ezzel üldözött el, pedig eszembe sem jutott félrelépni. A végén már a saját férfirokonaimra is féltékenykedett. Baráti köröm nekem sincs, csak családom, de ebből nem csináltam még erényt.
2013. júl. 30. 01:02
 16/26 anonim ***** válasza:
11%

jólvan 12es te lettél az oldal okoskodója.. mondom nem érdekel a véleményed, mert az a tiéd, nekem van sajátom, és az mellett ki is tartok.. nem foglak minősíteni két okból: az egyik, hogy nem ismerlek, a másik pedig, hogy nem süllyedek le olyan szintre.. pedig megérdemelnéd, de remélem egyszer majd megkapod..

a kérdező nem kioktatást kért tőled, hanem választ a kérdésére. persze te természetesnek tartod, hogy valaki csetelni járjon, míg barátja van, minek is törődne azzal.. nahát a házi munkáról meg ne is beszéljünk.. nem tudom van-e munkád, de nagyon remélem, hogy nem a semmire ekkora a képed..

2013. júl. 30. 01:07
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Pedig mond valamit. Bántalmazáshoz pedig inkább ne adjunk tippeket, mert a kérdező gondolkodása már közel jár hozzá.
2013. júl. 30. 01:15
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

"én dobnám a kisasszonyt, mert ésszerű magyarázatot úgysem tudna adni, hogy miért tette.."

Miért mit tett? Úristen, beszélgetett másokkal.... Erre tényleg nincs mentség.

2013. júl. 30. 01:30
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, nem akartam bunkó lenni, de kénytelen vagyok lesüllyedni a szintedre, hogy értsd.

Az, hogy te antiszociális vagy, az egy dolog. Csak ebből nem kéne erényt csinálni, és főleg nem mástól elvárni.

Vagy netán valami testi fogyatékosságodat próbálod kompenzálni eme agresszív tahó viselkedéssel?

Egyébként ha szerinted annyira marhaságokat írok, hogy lehet az, hogy az én válaszaim jóval magasabb százalékon állnak? Tőled is megkérdem: szerinted akkor te vagy a hü**e, vagy mindenki más?

Ja, igen, van munkám, bár egyáltalán nem vagyok köteles a személyemet érintő kérdéseidre válaszolni, de gyanítom, "kicsit" magasabbra vittem az életben és a karrierben, mint amennyire te valaha fogod.

Ja, és ne hazudj, hogy nem érdekel a véleményem... dehogynem érdekel, sőt! Valamiért nagyon is bánt, amit írok, és még jobban, hogy nekem van igazam.

U.i.: a kérdezőnek már jópáran megadták a helyes választ. Az már más kérdés, hogy - hozzád hasonlóan - nem bírja felfogni.

2013. júl. 30. 01:34
 20/26 Lilikécske ***** válasza:
94%
Ha nekem a pasik megszabná, kivel beszélhetek, meg kivel nem, én lennék az, aki azonnal dobná őt. Egy párkapcsolat nem erről szól.
2013. júl. 30. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!