Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HajnusB kérdése:
Megcsal a barátom? :s
Figyelt kérdés
lassan 1 éve 2 hónapja vagyok együtt a barátommal és 1 év 1 hónap után feküdtem le vele. nagyon szeretem meg minden csak elég nehéz együtt lennünk mert anyumék sem kedvelik és ráadásul még messze is lakik. már régóta kavarog bennem ez az érzés hogy lehet hogy megcsal de most aztán meg nagyon. nem akarom elhagyni mert nagyon imádom de nem tudom hogy miért érzem ezt. ő 19 és 14. normális válaszokat szeretnék :) köszi :)2013. aug. 9. 10:24
1/16 anonim válasza:
14 évesen lefeküdtél egy 19 éves sráccal? Persze hogy anyuék nem engedik.
Amúgy a kérdésre válaszolva. Ha tényleg igazán szeret nem fog félre k_rni, de azért azt is meg kell értened, hogy 19 évesen már több igénye van a szexre mint egy átlagos veled egykorú srácnak.
2/16 anonim válasza:
Na ebből csak azt derült ki,hogy hisztis vagy,és semmi bizalom nincs.
3/16 anonim válasza:
Jól értem, hogy 18 évesen egy 13 éves lánnyal járt a srác? Hm... ott tuti nem stimmel valami, nem csoda, hogy féltenek tőle.
4/16 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy megcsal? (csak mert messze lakik, még nem biztos) Kevés az ok a gyanakvásra. 19/F
5/16 anonim válasza:
Valószínű h több mint egy évig nem várt, az nagyon sok idő sex nélkül,viszont látatlanban nem lehet itélkezni úgyhogy próbáld vele megbeszélni.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) igen tudom de őt nem úgy ismertem meg hogy állandóan félre lépett volna.
2013. aug. 9. 10:29
7/16 anonim válasza:
Lehetséges, hogy megcsal mert még is csak 19 éves és már ennyi idősen elég fontos nekik a sex. De bízz benne mert ha szeret nem fog megcsalni :) És ha képes volt ennyi időt várni rád, biztos szeret :)
14/L
8/16 anonim válasza:
Képes volt várni? Kénytelen volt várni, különben bűncselekményt követett volna el, ami ha kiderül, ment volna megrontásért börtönbe.
9/16 anonim válasza:
Kedves 8-as kommentelő!
De simán lefeküdhetett volna egy vele egy idős lánnyal is.
Szóval szerintem szereti!
7-es kommentelő voltam
10/16 anonim válasza:
#9: a kérdés ugye az pont, hogy megtette-e, hogy lefeküdt mással, és mellesleg még várt-e, amíg megdughat egy 14 évest. Nomost tekintve, hogy a lehető legkorábban megfektetett egy ilyen fiatal lányt, nem vehetjük biztosra, hogy a szándékai tisztességesek. Sőt. De biztosat mi innen úgyse mondhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!