Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy megcsal a barátom, szerintetek?
Ne haragudjatok hogy ekezet nelkul irok, telefonrol vagyok.
Az egesz azzal kezdődött hogy egyik szombaton osszevesztem a barátommal aki aznap este elment egy ilyen osztalybuli szerusegbe, ahol viszont a hazigazda haverjai is ott voltak, tobbek kozt a szóban forgó csaj is. En errol nem tudtam. A csaj mar régóta egyutt van a pasijaval, de tavaly nyaron megcsalta a sracot (csak csók) a baratommal (akkor mi nem voltunk együtt). Hogy kiderült-e azt nem tudom.
A lényeg hogy masnap kibekultem a baratommal, es nalam aludt. Aztan ejszaka észrevettem, hogy kapott egy sms-t, kivancsi voltam hogy ejfelkor ki irhat neki szoval megneztem es a csaj volt. Ezt irta : ' szia, csak jo ejszakat akartam kivanni, millio puszi. ne hivj fel!'
Nagyon kiakadtam es kerdore vontam a baratomat, hogy ez megis micsoda. Kb.még ő lett ram mérges hogy fogalma sincs es en miert féltékenykedek meg balhezok az ejszaka közepen. Eloszor tagadta hogy a bulin csinalt barmit is a csajjal, aztan bevallotta hogy csak beszelgettek hogy mi a helyzet. Masnap megkerdeztem a csajt hogy mi volt ez az sms, o azt mondta hogy nem akar magyarazkodni mert szereti a baratjat es csak rolam beszelgetett a baratommal a buliban, hogy osszevesztunk meg a baratom sirt meg ilyenek, es hogy sajnalja ha rosszul esett nekem ez az sms, tobbet nem fog írni.
Aztan lattam, hogy facen ismerosok lettek (eddig is azok voltak) kerdeztem baratomat hogy miert, azt mondta le akarta tiltani de véletlenul letorolte es ezert bejelolte ujra, hogy le tudja tiltani. Mondtam hogy ugyis lehet ha nem ismerosok...ő ezt nem tudta.
Aztan vartam hogy letiltsa, de nem tette. Egyik nap itt aludt es nezegettem a telojaba az előzményeket, es a csaj adatlapja meg a messages vele, legalabb ötször voltak megnyitva csak tegnap. Kerdeztem miez, aztmondta csak rairt a csaj hogy mizu, de kitörölte az uziket hogy ne lassam, mert ugyis balheznek. Aztan megint ő volt felhaborodva hogy miert balhezok az eiszaka közepen.
Amugy szeret, mindig dicser, sokat van velem, stb. De most nem tudok hideg fejjel gondolkodni, légyszi segitsetek.
Ne haragudj,de ez egy halott kapcsolat!
De mindenáron el akarod őt szeparálni a csajtól,ő ezt láthatóan nem akarja,vmiért véglegesen nem szeretné megszakítani a kapcsolatot,talán szerelmes,de az is lehet,hogy "csak" tetszik neki.....
Te folyamatosan ellenőrizgeted,nem bízol benne,még ha erre van is okod.....szerinted ennek mi lesz a vége?
1.Ha szeretne,már rég megszakította volna vele a kapcsolatot
2. az milyen már h a csajjal beszéli meg h vita van köztetek,talán utalni szeretne rá,h szabad a pálya,"a csajommal úgyis megromlott a kapcsolatunk,vigasztalj meg!
Tuti erez vmit a csaj irant....lehet aznap meg is kettyintette....sajnalom, szerintem keress egy olyat aki megerdemel teged, teljesen igazad van...
L
Kislány , miért engeded magad kihasználni ?
1. a szemedbe hazudott
2. tagadta hogy történt volna bármi
3. mindig ideges lett ha erről volt szó
Figyi, adhatsz neki egy esélyt,de ha az elsőt sikerült eljátszania, miért becsülné meg jobban a másodikat?
Jobbat érdemelsz sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!