Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 Ázott padlizsán válasza:
Ha mást szeret, azt el kell fogadni. Ismerkedj más lányokkal is, biztos lesz köztük olyan, akivel működni fog, és csak téged szeret :) Türelem, és az öngyilkosságot verd ki a fejedből.
2013. aug. 8. 22:54
2/8 anonim válasza:
1 lany miatt nem kell sirni. En is gondolkoztam öngyilkossagon, de feltettem magamnak azt a kerdest h megeri-e??? NEM.
Halgass rock zenet es jobban leszel nekem bevalt. ;)
2013. aug. 8. 22:55
3/8 A kérdező kommentje:
Halgattam zenét de semmi változás, és ha beszélgetek vele észre is veszi hogy valami gond van..
A lány tudja, hogy ennyire szereted?
2013. aug. 8. 23:07
5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudja, és állítólag Ő is, csak hát aztmondja hogy nemtud választani, mert ha engem választ akkor a másik nem bocsájt meg neki, ha Őt választaná akkor én meg lehet hogy ink. megölném magam..
Szia! Egy lány vagyok és pár hónapja velem is ez volt. Mármint hogy volt fiúm és belém szeretett a legjobb barátom. Nem tudtam választani, úgy éreztem mindkettőt szeretem. Végül felnyitották a szemem hogy milyen is igazából a fiúm és kiderült hogy nem is szeretett, csak úgy voltam neki. Szakítottunk. És most megpróbálom a fiúval aki szerelmes lett belém.
Figyelj, mindig van remény! Bókolj neki, találkozgassatok, sétáljatok el romantikus helyekre, keltsd jó reggelt üzenettel és egész nap beszélgessetek. Légy jobb a másiknál. Talán így összejön.
És az öngyilkosságot verd ki a fejedből kérlek! Életed csak egy van, de sok más lány létezik még rajta kívül! Gondolj bele mit érezhet majd a lány, a családod, a barátaid!
Remélem tudtam segíteni, legalább egy picit :)
2013. aug. 9. 18:08
7/8 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy összevesztünk nemrég az öngyilkosság miatt.. :/ És hát, most aztmondja hogy csináljak amit akarok őt már nemérdekli.. Nemtudom mi lesz.. Megbántam..
8/8 anonim válasza:
hogy ha tényleg szereted akkor hagyd hogy boldog legyen, majd Ő rájön hogy kellesz neki, de majd azért kérdezd meg mi van Vele, hogy van, hogy van a barátjával, stb...esetleg beszéljetek meg egy találkozót, menjetek el sütizni, fagyizni és beszéljétek meg a dolgokat!!!:) az öngyilkosságot felejtsd el azonnal, ahogy előttem is írták, hihetetlen sok lány van még a világon, ki tudja hol van az igazi, lehet hogy akiről beszéltél az az igazi:)és amúgy is, tényleg nem érdemes még sírni sem, én ilyenkor nevetek az egészen (vagyis most már mert én is rájöttem hogy a halál nem old meg semmit, csak még jobban felkavarja a port) remélem hogy egy picit tudtam valamiben segíteni *egy lány*
2013. aug. 11. 01:06
További kérdések: