Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak?
Úgy kezdődött az egész, hogy a szüleim már évek óta elváltak és én apukámmal élek itthon, mivel anyukám újra férjhez ment Amerikában.Idén nyáron meglátogathattam végre először és náluk töltöttem 2 hónapot.Szuper jól éreztem magam és anyu férjének a gyerekeivel remekül kijöttem konkrétan a velem egyidős sráccal annyira jól, hogy hamar több lett köztünk mint barátság.Nekem haza kellett már jönnöm de olyan rossz volt, hogy el kellett válnunk egymástól.Még sosem találkoztam olyan fiúval mint ő.Meg szerencsétlen is voltam ilyen téren eddig.Sokat gondolkoztam azóta és arra jutottam kimennék anyukámhoz lakni.Lehet őrült ötlet és nehezen kivitelezhető a sulik miatt de szeretem azt a fiút.Apának félek megmondani a tervem és félek attól is mi várna rám egy idegen országban a barátaim nélkül.Lehet nem tudnék beilleszkedni az ottani suliba vagy nem tanulhatnék tovább(egy kisvárosban élnek Nevadában.De attól is félek ha most ezt a lehetőséget elvesztegetem többé nem jön.Tudom, hogy nekem kell eldöntenem.Csupán mások véleménye is érdekelne.Szerintetek őrültség lenne?
Köszi a válaszokat.
16/L
Köszi a válaszokat :D
Igen tudnának támogatni anyuék is, de nem tudom egyelőre milyen árkategória lenne az egyetem és azért teljesen rájuk akaszkodni sem szeretnék.
A hozzájuk eső legközelebbi város Las Vegas, ami meg azért nem az egyetemeiről híres :D
Szóval egyetem alatt már önállósulnom kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!