Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ebből kilábalni?
Figyelt kérdés
Tiszta szívemből szeretem,de ebből már nem lesz semmi,nem lesz folytatás.:( Másokkal nem éreztem ilyeneket,amiket vele.Nagyon fáj.Nem érdekel semmi,nem dob fel semmi,ez természetes ilyenkor?Hogyan tovább?Sosem voltam így.2013. aug. 7. 11:56
11/16 anonim válasza:
Másik fél nem akarja, akkor már nincs értelme. Magamról tudom mert az én volt párom se akarta rendbe hozni . Az idő majd meg enyhíti semmi más .
12/16 A kérdező kommentje:
Akkor miért akar találkozgatni és beszélgetni?
2013. aug. 7. 12:39
13/16 anonim válasza:
Mert tudja ,hogy te szereted és szórakozik mert egyenlőre sajnos nincs jobb és úgy gondolja ne vedd sértésnek , ha nincs ló jó a szamár is :(
Sajnos nekem is volt ilyen párom és amint talált valakit már nem is érdekeltem:(
14/16 A kérdező kommentje:
Könnyen találhatna bárkit.
2013. aug. 7. 13:39
15/16 anonim válasza:
Nem nemtől függ az hogy szánalmas-vegy-e hanem azon hogy hogy állsz a helyzethez. Mert könnyü leülni a sarokba sirni azon ami szar. De ha teszel érte akkor már nem lesz olyan szar. És ahogy modntad, nő vagy, fiatal vagy, biztosan jol is nézel ki, tehát egy kis megerötletéssel szerzel 10 külömb pasit :)
16/16 A kérdező kommentje:
Alapban erős ember vagyok,de ebben a helyzetben nem tudok az lenni.Az,hogy hogyan esik és miként élem meg,az ellen nem tudok tenni,de ha kiadom magamból,akár sírással,utána csak könnyebb lesz.Mindenki másképpen él meg dolgokat.Nekem idő kell ahhoz,amit írtál,hogy keressek mást,mert per pillanat úgy gondolom csak ő kell,csak őt látom mindenben,csak az ő hangját hallom.
2013. aug. 7. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!