Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ebből kilábalni?
inkább te vagy szánalmas utolsó...
És ne aggódj most még így van és nem aztmondom hogy mostanában el fog múlni ez az érzés de enyhülni fog jobb lesz minden:) csak addig is barátkozz vagy akár csak találj valami hobbit ami lefoglal hogy minél kevesebbet gondolj rá
én pasi vagyok, és ugyanígy vagyok mint te.
szakítófélben vagyunk a barátnőmmel.
bármit megteenék érte, és tettem ,tezsem is, de egyszerűen ahogy reagál a dolgokra látom, hogy elveszítettem.
én is totál ki vagyok, fogalmam sincs hogyan tovább, hogy folytatodik az életem nélküle. fáj belegondolni.
én a saját hibám miatt veszítettem el, így most mégrosszabb nekem az egész. (nem megcsalás)
én éltem már át ugyanezt régebben is. megfogadtam sosem leszem többé szerelmes. de mégis lettem. és most megint totál szétcsúsztam és magam alatt vagyok.
anyira hiányzik a csókja, ölelése, hogy megfogjama kezét...de ennek már alighanem vége...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!