Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet ebből kilábalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ebből kilábalni?

Figyelt kérdés
Tiszta szívemből szeretem,de ebből már nem lesz semmi,nem lesz folytatás.:( Másokkal nem éreztem ilyeneket,amiket vele.Nagyon fáj.Nem érdekel semmi,nem dob fel semmi,ez természetes ilyenkor?Hogyan tovább?Sosem voltam így.

2013. aug. 7. 11:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, természetesn, próbálj meg olyan dolgokat keresni amik valamennyire lefoglalnak például olvass, rajzolj, vagy éppen írd ki magadból mi bánt.
2013. aug. 7. 11:59
 2/16 anonim ***** válasza:
9%
úgy hogy nem sajnáltatod magad mert SZÁNALMAAAAAAS VAGY
2013. aug. 7. 12:00
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Alkohol bácsi, morfium kolléga és prostik segítségével
2013. aug. 7. 12:01
 4/16 anonim ***** válasza:

inkább te vagy szánalmas utolsó...

És ne aggódj most még így van és nem aztmondom hogy mostanában el fog múlni ez az érzés de enyhülni fog jobb lesz minden:) csak addig is barátkozz vagy akár csak találj valami hobbit ami lefoglal hogy minél kevesebbet gondolj rá

2013. aug. 7. 12:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.Nem sajnálatom magam,nem tudok kihez fordulni,nincs kinek elmesélnem,nincs,aki megértsen.
2013. aug. 7. 12:03
 6/16 anonim ***** válasza:
De mi a baj?Miből gondolod,hogy nem lesz folytatás?
2013. aug. 7. 12:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne
2013. aug. 7. 12:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Egyszer azt mondja,egyszer nem tudom,másképp beszél.
2013. aug. 7. 12:14
 9/16 anonim ***** válasza:

én pasi vagyok, és ugyanígy vagyok mint te.

szakítófélben vagyunk a barátnőmmel.

bármit megteenék érte, és tettem ,tezsem is, de egyszerűen ahogy reagál a dolgokra látom, hogy elveszítettem.

én is totál ki vagyok, fogalmam sincs hogyan tovább, hogy folytatodik az életem nélküle. fáj belegondolni.

én a saját hibám miatt veszítettem el, így most mégrosszabb nekem az egész. (nem megcsalás)

én éltem már át ugyanezt régebben is. megfogadtam sosem leszem többé szerelmes. de mégis lettem. és most megint totál szétcsúsztam és magam alatt vagyok.

anyira hiányzik a csókja, ölelése, hogy megfogjama kezét...de ennek már alighanem vége...

22/F

2013. aug. 7. 12:15
 10/16 A kérdező kommentje:
De te próbálod menteni,és én is.De ez kevés,ha csak az egyik fél akarja.:(
2013. aug. 7. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!