Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagynak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagynak a férfiak kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Szerintetek manapság miért érik be a férfiak csak alkalmi szexxel vagy barátság extrákkal?

A kapcsolat sokba kerül? vagy komplikált?

FÉRFIAK VÁLASZÁT VÁROM....

2013. aug. 6. 22:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal egyszerűbb, könnyebb, jobb
2013. aug. 6. 22:48
 2/20 anonim ***** válasza:
nem akarják magukat lekötni, ugye nem áldoznak fel egy csordát egy tehénért, a pénz is a zsebbe marad és nincs bonyodalom se: vigyél ide oda, szülinap névnap, most nekem ehhez van kedvem stb.
 3/20 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=TEjkc2eKJXo

am haverom a feltöltő :D

4/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert sok csajjal többet nem tudsz kezdeni, mert annyira beszélgetésre képtelen (fiúkra is igaz), hogy nem akarsz tőle komoly kapcsolatot, viszont jó a segge.
2013. aug. 6. 22:49
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak közül nagyon sokan vágynak kapcsolatra,akik komolyan is gondolnák.Csak őket általában a hölgyek észre sem veszik,vagy rájuk se hederítenek.Ha nem a külsőségre tenne mindent fel a hölgyek nagy része,akkor nem lenne ennyi csalódás és megcsalás.Illetve akkor nem lenne ennyi ilyen kérdés sem,és baj sem lenne ennyi a párkapcsolatokkal. :)
2013. aug. 6. 22:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így van! Én is keresem a párom de sajnos nem kelek egy nőnek sem! Akkor most ki nem akar kapcsolatot? Már vagy 5 éve társ keresőzök de nem sok sikerrel! Nem írnak vissza ha meg igen nem a válasz a jobb esetben, de volt már olyan is hogy csúnya vagyok! Ha egy nő így keres társat akkor nagyot fog tévedni és sokat csalódni!
2013. aug. 6. 22:51
 7/20 anonim ***** válasza:
Azért ez se mindenkire igaz,de mindegy.
2013. aug. 6. 22:54
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert szexelni bármilyen nővel lehet, aki néz is ki valahogy, viszont egy kapcsolathoz több kell. Ez a plusz meg nagyon kevés nőben van meg.
2013. aug. 6. 22:55
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, h teljesen mást várunk el az élettől. Én még örülök, h van időm a barátaimra, néha bulizhatok, nem kell elszámolnom az időmmel, arra költök, amire akarok.

Ezzel szemben a legtöbb nő kisajátít, villantani akar, stb.

2013. aug. 6. 23:07
 10/20 anonim ***** válasza:

Én kapcsolatban élek 6 éve, úgyhogy nem az elkeseredettség beszél belőlem, de a nők elképzelése az életről valami hihetetlenül szürreális mostanában. (a férfiakról most azért nem beszélek, mert nem kapcsolódik a kérdéshez)

A nők borzasztó idegesítőek tudnak lenni. Főleg a fiatalok (értsd 30 alatt, nem csak a 14 éves p.csákról beszélek).

Nagyon (!!!) kevés nő van aki tudja mi kell a férfiaknak. Ezért nem kellenek nekünk.

2013. aug. 7. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!