Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagynak a férfiak kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Szerintetek manapság miért érik be a férfiak csak alkalmi szexxel vagy barátság extrákkal?
nem akarják magukat lekötni, ugye nem áldoznak fel egy csordát egy tehénért, a pénz is a zsebbe marad és nincs bonyodalom se: vigyél ide oda, szülinap névnap, most nekem ehhez van kedvem stb.
Azért mert sok csajjal többet nem tudsz kezdeni, mert annyira beszélgetésre képtelen (fiúkra is igaz), hogy nem akarsz tőle komoly kapcsolatot, viszont jó a segge.
2013. aug. 6. 22:49
5/20 anonim válasza:
A férfiak közül nagyon sokan vágynak kapcsolatra,akik komolyan is gondolnák.Csak őket általában a hölgyek észre sem veszik,vagy rájuk se hederítenek.Ha nem a külsőségre tenne mindent fel a hölgyek nagy része,akkor nem lenne ennyi csalódás és megcsalás.Illetve akkor nem lenne ennyi ilyen kérdés sem,és baj sem lenne ennyi a párkapcsolatokkal. :)
2013. aug. 6. 22:51
6/20 anonim válasza:
Ez nem így van! Én is keresem a párom de sajnos nem kelek egy nőnek sem! Akkor most ki nem akar kapcsolatot? Már vagy 5 éve társ keresőzök de nem sok sikerrel! Nem írnak vissza ha meg igen nem a válasz a jobb esetben, de volt már olyan is hogy csúnya vagyok! Ha egy nő így keres társat akkor nagyot fog tévedni és sokat csalódni!
2013. aug. 6. 22:51
7/20 anonim válasza:
Azért ez se mindenkire igaz,de mindegy.
2013. aug. 6. 22:54
8/20 anonim válasza:
Mert szexelni bármilyen nővel lehet, aki néz is ki valahogy, viszont egy kapcsolathoz több kell. Ez a plusz meg nagyon kevés nőben van meg.
2013. aug. 6. 22:55
9/20 anonim válasza:
Az a baj, h teljesen mást várunk el az élettől. Én még örülök, h van időm a barátaimra, néha bulizhatok, nem kell elszámolnom az időmmel, arra költök, amire akarok.
Ezzel szemben a legtöbb nő kisajátít, villantani akar, stb.
2013. aug. 6. 23:07
10/20 anonim válasza:
Én kapcsolatban élek 6 éve, úgyhogy nem az elkeseredettség beszél belőlem, de a nők elképzelése az életről valami hihetetlenül szürreális mostanában. (a férfiakról most azért nem beszélek, mert nem kapcsolódik a kérdéshez)
A nők borzasztó idegesítőek tudnak lenni. Főleg a fiatalok (értsd 30 alatt, nem csak a 14 éves p.csákról beszélek).
Nagyon (!!!) kevés nő van aki tudja mi kell a férfiaknak. Ezért nem kellenek nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!