Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak segítségét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak segítségét kérném! Milyen tálalásban örülnétek annak, ha valaki laza kapcsolatra akarna felkérni titeket?

Figyelt kérdés

Nem igazán vagyok túl az exemen, és nem szeretnék semmi komoly kapcsolatba belebonyolódni még úgy lehetőleg pár hónapig tuti...

De megismertem egy fickót, aki nagyon sármos, nagyon jó dumája van, és egyértelmű, hogy bejövök neki, vibrált köztünk a levegő, egyfolytában flörtölt velem, azóta is keresett, szóval több, mint valószínű, hogy valami esélyem tuti lenne nála.

Arra gondoltam, hogy vele szívesen belemennék valami laza kapcsolatba. De nem tudom, hogy kéne ezt megmondanom neki, még sose csináltam ilyet. Nem akarok túl rámenősnek tűnni, de azért köntörfalazni sem, szeretném kideríteni, hogy benne lenne-e, mert ha nem, akkor inkább hagyom az egészet.

Szóval, hogy kéne felhozni?

2013. jan. 21. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem teljesen jó!
2013. jan. 21. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia xy ,nagyon tetszel ,de még nem vagyok túl az exemen. Most kalandokra vágyom... Benne vagy így is?

Kb ezt előadhatod neki ,ha keres.. Személyesen jobb lenne ,ha figyelnéd a reakcióit és ,ha szomorú ő hosszú távra tdrvezett..

2013. jan. 21. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerinted a pasi magától nem fog bepróbálkozni?
2013. jan. 21. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy felajánlaná, mittudomén... Nincs kedvem hónapokat várni, míg eszébe jut vagy rá meri szánni magát. Ha félreértettem, akkor meg sokkal kínosabb, ha később derül ki. Most úgy nincs mit vesztenem...

Kösz, akkor valahogy majd így próbálom felvezetni.

2013. jan. 21. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!