Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék komoly kapcsolatot, meg szerelmes lenni! Írnátok róla, hogy milyen?
Hevesebben dobog a szíved, ha a közelébe vagy, esetleg zavarba jössz, csak rá tudsz gondolni.Elalváskor és ébredéskor is Ő az első gondolatod.
Rossz nélküle, mindig mellette szeretnél lenni, más dolgok eltörpülnek, a problémák és hétköznapi kellemetlenségek, mert ez az érzés ott van és a többi nem is számít.
Nekem ilyesmi, de ezt nem lehet leírni úgy, hogy teljesen átjöjjön. :D
Mindig rá gondolsz, úgy izgulsz, hogy majd összepisiled magad amikor találkozol vele. Szeretsz a közelében lenni, mindent szépnek látsz rajta még akkor is, ha mások nem. Arról álmodozol, hogy nagyon sokáig vele maradsz, stb.
Majd ő közli, hogy csak barát vagy és összejön valami sráccal te meg teljesen összetörsz.
De amíg tart az tényleg nem rossz.
hát igen... sejtem milyen lehet :)
Volt, hogy már vonzódtam valakihez, de nem teljesedhetett ki a távolság miatt, úgyhogy őt elfelejtettem szerencsére :/
Amúgy pár apró dolgot tudnátok írni, ami egy komoly kapcsolatban van, és az nagyon jó? Csak kiragadni dolgokat...
Mert a szerelem érzését sejtem milyen... de milyen ha van egy párotok?
Érdekes... a 7. mégis tudott írni valamit... :)
Köszönöm neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!