Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a csajom, mert már nem szeret mit tegyek hogy jobb legyen?
Figyelt kérdés
2 év 3 hónapja voltunk együtt én nagyon szerettem, valamin összevesztünk és aztmondta hogy ő már nem szeret engem.. nem itt lakik mondta hogy másnap menjek el hozzá, és ott szakított velem aztmondta hogy kiszeretett belöllem és senki nincs akivel beszélni tudnék rolla, mindenki elfordult töllem (amúgy se volt sok haverom) nem tudom mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz2013. júl. 29. 16:22
11/18 anonim válasza:
"úgy éreztem, hogy szeretett" ... ezt profin el tudják érni
12/18 A kérdező kommentje:
csinálnék egy csomó dolgot de dög meleg is van meg minden.. aztán idebent ülök és csak az jár a fejemben.. fbn is minden 2. dolog amit meglátok ő az. csodás
2013. júl. 29. 17:22
14/18 A kérdező kommentje:
hát, gondolkoztam rajta, megnézem az üvegtigris 2őt, talán felvidít köszi ! :)
2013. júl. 29. 17:25
16/18 A kérdező kommentje:
igazából mióta szakítottunk azóta minden nap ittam, és hát ez így nemjó...amúgy ezen a kommenten nagyot röhögtem, köszi xD
2013. júl. 29. 17:31
17/18 A kérdező kommentje:
Így pár év elteltével.. A 3/16 os válasz volt a leghasznosabb.. Hányszor eszembe jutott.. 😁
2019. ápr. 23. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!