Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ijj, netes ismerkedés? HELP!
Összeismerkedtem egy sráccal itt a gyakorin. Nagyon, kedves aranyos, megértő, lehet vele mindenről beszélgetni, nem csak konkrétan fiús dolgokról.
Nagyon-nagyon megkedveltem. Már előbb jut eszembe neki írni, mint a legeslegjobb barátnőmnek, akihez igazán kötődök.
Ez most mit jelent? Szerelmet???????
Ijj, lécci-lécci segítsetek!!!!!!!!!!
gondolom sokat dumáltok, ebből sokat meglehet tudni a másoktól, ha figyelsz
egy biztos kedveled, hiányzik, vonzódsz hozzá
Ijjjjj, nincs fenn most a gyakorin, folyton nézem az üzieim, hátha ír. Már szenvedek. Kb. 3 órája csak rá várok.
Van hogy 5-6 órát csetizünk itt a gyakorin.
HELPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!
tényleg vigyázz azért, sosem tudhatod, ki ül ott, a másik oldalon. legyen akármilyen elbűvölő és kedves is a stílusa, illetve amiket ír.
csak óvatosan!
22L
Nem szerelem, csak szimpatikus, kedveled, stb... Ahhoz hogy szeresd, személyesen kell megismerned. Tapasztalat, hidd el. Én is neten ismertem meg életem szerelmét, a férjemet:) de azért szerelmet nem éreztem neten keresztül, csak szimpátiát. Találkozzatok, és akkor kiderül minden:)
27/N
Köszi nektek!
Megyek nyár végén abba a városba, ahol lakik. Megmondjam neki?
De jó kis vallomás Ijj!
Arra nem gondoltál esetleg, hogy elolvassa a kérdést és magára ismer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!