Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem találok lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok lányt?

Figyelt kérdés
eddig 2 volt, de 1 hét volt az időtartama. 2 évvel ezelőtt öngyilkossági kísérletem volt de a bátyám lekevert egyet.. nem tudom úgy érzem nem való nekem az élet. ezelőtt azért voltam kikészülve mert nincs munkám már az is van és semmi változás.. szinte nem örülök a pénznek sem. rengeteget iszok sajnos anyámat is kikészítem vele. pánikbeteg is vagyok. jogsit is nagyon akartam és mióta megvan, az sem tesz boldoggá. egyszerűen nem tudok örülni semminek a lányokkal meg már úgy vagyok hogy undorodok mindegyiktől. csúnyán elhagyott az a másik kettő is.. mo**kos módon. megcsaltak sok hülyeséget vágtak a fejemhez. egyedül 1 kutyám van ami "néha" felvidít de anyám azt is el akarja tüntetni a háztól. Amerikai pitbull terrier. amikor kimegyek vele futni akkor úgy valahogy megszűnik minden. de ezen a kutyán kívül semmi nem tesz boldoggá. életundorom van. pszichológushoz is 4 hónapig jártam hetente 2szer de az sem segített.. gyógyszereken élek.. ez is kikészít, nem tudom mit csináljak magammal.. lehet hogy jobb lenne nekem ha megszűnne minden. de egy icipici remény van még bennem hogy találok valamit valakit aki boldoggá teszi az életemet. 21F.

2013. júl. 22. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nyelvtudásal elhelyezkedhetsz külföldön ha nincs semmid nincs mit veszteni ja és élj úgy ahogy én : "Élni tudni annyi, mint röhögni a halálon és meghalni a röhögéstől"
2013. júl. 22. 21:22
 2/13 anonim ***** válasza:
ne a könnyebb utat válaszadat megölöd magadat ... minek? hogy még a testvéred meg az anyád szomorkodna sírna mert megölted magadat ? mert a könnyebb utat választodtad? vegyél erőt magadon ! azért vannak nehézségek az életben hogy megoldjuk őket ! hajrá ;)
2013. júl. 22. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:

most sajnálni kéne téged,mert depressziós vagy?

menj ki,fuss,nevess sokat,egyél finomakat.nem kell keseregni az életen!:)

esetleg ha nagyon rossz a helyzet pszichológushoz fordulj!

2013. júl. 22. 21:28
 4/13 A kérdező kommentje:
leírtam a pszichológusról a véleményemet. nem kell sajnálni. nem fogom a folyamatos nehéz utat választani. és nem fogok semmiért és senkiért küzdeni. nem éri meg. nincs értelme semminek. elegem van.
2013. júl. 22. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Előszöris a pszihiáterről vagy prszihológusokról állj le. a gyógyszerről meg pláne. Ha van egy legjobb barátod neki beszélj a bajaidról ne egy idegennek, de ha nincs énis saját magam gyógyítottam ki magam önerővel a pánikbetegségből. Hasonló cipőben voltam mint te. Rájöttem hogy nemkell semmiért megküzdeni, nagyon egyszerű a megoldás: Csináld azt amiben jóvagy és amit szeretsz. Ez lehet sportolás, művészet, zenélés akármi amiben eredméyneket tudsz elérni. Az emberek fognak megkeresni hogy dejóvagy a lányoknak bejön ha valamiben siekres vagy és nemkell értük küzdeni. Az önsajnálat még senkin nem segített, fel a fejjel.
2013. júl. 22. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy tanácsom van. Küzdj. Két éve munkanélküli voltam, 0 papír, semmi végzettség még csajom sem volt. Aztán megráztam magam. És letettem a szakmám, lett barátnőm, munkám, de nem álltam meg, mert végre van miért küzdeni. Most például egy mérnök diplomáért hajtok, és egész jól állok. Keress célt és küzdj érte. Aztán ha sikerül, keress újat.
2013. júl. 22. 21:36
 7/13 anonim válasza:

Akkor add fel te Nyuszi! Azt hiszed bárkit is érdekel a te életed? Meghalsz..meghalsz..ki nem sz*rja le..

Nem másoknak élsz hanem saját magadnak!

És ne próbálj meg másoknak megfelelni hanem saját magnak felelj meg!

Nevess sokat,menny el kirándulni,játsz sokat a kutyáddal!

Néhe elmehetsz edzeni.

Mert ha ott ülsz egésznap a tévé előtt tök részegen az jobb?

Azthiszed mások nem küzdenek az életben?

Azthiszed mindenki csak úgy a kezébe kapja a szerencsét?

NEM!

Megdolgoznak érte,és kitartanak,nem adják fel,mosolyognak akkor is mikor valami fáj,és nem picsognak mint egy ovodás mert nekük nem megy az élet!

sok nehézség van egy életben de mind le lehet győzni csak akarni kell!

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!

A barátnőt pedig nem kell keresni mert az mindig magátol jön!

És ha most nem emeled fel a nagy segged és nem teszel érte valamit hogy egészséges és boldog legyél az életben akkor ott fogsz anyádnál megdögleni!!

Megéri küzdeni az életben mert egy ajándék számodra! Mikor mindent legyőzöl akkor,is maradnak problémák és mindig is lesznek!

2013. júl. 22. 21:45
 8/13 A kérdező kommentje:
nem érdekel engem semmi csak azt remélem hogy minél előbb vége lesz a szánalmas életemnek.
2013. júl. 22. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
az élet egy ajándék.. és erre csak annyit tudok mondani hogy, ajándék lónak ne nézd a fogát
2013. júl. 22. 21:53
 10/13 anonim válasza:
És szerinted ez valakit érdekel?
2013. júl. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!