Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egyetlen lányt sem?
eddig akiket megismertem és több is lehetett volna kettőnk közt az mind 100-200-300 km-re lakott tőlem s nem találok másokat vagy csak azért mert közelebbről vannak nem merek ismerkedni vagy nem tudom mert elég sok 20+nak bejövök nagyon szép, inteligens nők de csak 16 éves vagyok ezért korombelit keresek s mint írtam akit találtam az messze lakott tőlem mielőtt elkezdtek írni hogy olyan ronda vagy hogy180cm 78kg nem egy kis gyenge s nem egy nagy darab inkább kicsit izmos vagyok hosszú hajam van kb 15-16 cm rocker vagyok s nem csak úgy hogy magamra mondomnem vagyok agresszív nyugodt típus vagyok egy dologról nem tehetek hogy nagyon de tényleg gyorsan szőrösödik az arcom kérlek titeket hogy ne sértő trágár válaszokat írjatok
Bocsi a helyesírásért, csak 3x kellet újraírnom, mert nem engedte feltenni a kérdést!
a 20+ alatt anyukáját, nagynénjét, meg a nővéreit értette
Nem a haj teszi a 22 evest, hanem az ertelem es a viselkedes!
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!