Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek sosem történt olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek sosem történt olyan, hogy egy kapcsolatban/házasságban voltatok de egy harmadik fél is bekerült?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert ha itt ilyen témában tesz fel vki kérdést egyből jönnek a kritizáló és álszent válaszok/válaszadók,hogy:" Miért kellet egy kapcsolatot/házasságot tönkretenni és belefurakodni!?"

Szerintem egy jól működő kapcsolatba /házasságba nem lehet befurakodni vagy szétszedni egy párt ha azok tényleg szeretik egymást !

2013. júl. 24. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Válaszolván kérdező: Nem, nem tett ilyet velem a párom. És pont azt írtam korábban, hogy én szakítottam ilyen miatt az aktuális barátommal, időben. Pont azért, mert tudom, hogy mekkora genyóság lenne az ellenkező eset.
2013. júl. 24. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden házasságban van olyan szakasz,amikor bele tud rondítani egy harmadik,de ha ilyenkor az eszüket is használják és nem csak a pillanatnyi fellángolás vezeti őket akkor túléli a kapcsolat.Az egyszeri félrelépések nagy részét megbánják az emberek és ha nem hull szét a kapcsolat akkor sokszor erősíti is azt.A buta ember hiszi azt,hogy az évek elteltével minden olyan szép mint az elején és pár év együttlét után ha jön valami ,új akkor az jobb is.Sok nő vallotta be,hogy miután megcsalta férjét (kiváncsíság miatt)utánna sokkal jobb lett a házassága,mert csak utánna tudta értékelni azt amilye van.
2013. júl. 26. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,ez így igaz.

A mi házasságunkba is belépett a 3. fél, de nagy bánatára, csak még jobban megerősítette a házasságunkat.

Akkor 23 éves házasok voltunk, azóta eltelt 3 év,és nem kellett csalódnom benne.

2013. júl. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!