Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek csak szórakozik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szórakozik, vagy tényleg érezhet valamit?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és egyik nap a barátnőmmel találkoztam, egy másik városban, amint felszálltam a buszra, a sofőr, (kábé 45-51 között lehet) olyan nagyon nézett engem és bókokat mondott, mikor leszálltam, a következő héten, ugyanezzel a busszal mentem és megint nézett, a kezemet is megfogta, mikor a visszajárót adta. ÉS az egész út alatt szemeztünk a visszapillantó tükörben. Mivel én az idősebb férfiakhoz vonzódom, nem utasítom vissza, sőt nekem tetszik. Majd mikor leszálltam volna azt láttam hogy nyújtja a kezét, én azt hittem, hogy kezet akar fogni és meg is lepődtem, de én is nyújtottam a kezem, végül nem kezet rázni akart hanem csak fogta a kezem és közben egymás szemébe néztünk, majd kérdezte hogy hová megyek stb.. és azt mondta, hogy majd még beszélünk..majd mikor hazamentem megint ő volt a sofőr, és azt mondta bízott benne hogy ezzel a busszal megyek..

A héten az egyik szülőmmel és tesómmal mentem busszal és ő volt a sofőr, újra mosolygott rám és szemeztünk, de óvatosabban, mert látta, hogy nem vagyok egyedül, majd mikor haza mentünk, megint ő volt :D és én fizettem és megsimogatta a kezem amikor a jegyet adta..majd mikor leszállni akartunk, a középső ajtón szálltunk le pedig én az elsőn akartam miatta, de mielőtt leléptem volna a lépcsőre, a visszapillantóba néztem és láttam hogy engem néz és egy olyan kézmozdulatot csinált, mintha azt mondta volna "most meg mit csinálsz" (remélem ezt értitek), arra gondoltam hogy azért csinálta ezt, hogy miért nem elől szálltam le.. szóval az érdekelne, hogy szerintetek akarhat tőlem valamit, vagy csak szórakozik? köszi a válaszokat :):)

2013. júl. 23. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Remélem, csak szórakozik :)) Sok sofőr flörtöl vezetés közben, gondolom, unalmas lenne anélkül, ezt én is megfigyeltem, és főleg fiatal lányokkal csinálják.
2013. júl. 23. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
szórakozik
2013. júl. 23. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
dugna
2013. júl. 23. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Jajj ez egy vén kujon, akit otthon meg az asszony vár. Nehogy komolyan vedd!
2013. júl. 23. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
az össze buszsofőr csak szórakozik az ilyen hülye kis pics*kkal mint te, jó megdug és ennyi, sok sikert :)
 6/10 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem érez semmit
 7/10 A kérdező kommentje:
azért a p*csa erős túlzás ;)
2013. júl. 23. 18:20
 8/10 anonim ***** válasza:
nem úgy tűnik abból ahogyan előadtad a dolgokat :) őt otthon család várja, persze te úgyis el fogod hinni hogy nem, ahogy elnézem hamar meg is puhít, mindenkivel ezt csinálják, hidd el, én is száz meg száz kislány behálózását néztem végem az első ülésből, és nem tudok mit mondani, csak azt hogy szánalmas, hogy mennyi hülye nő van a földön, akiknek ezek a tipikus nőcsábászok két bókkal meg egy mosollyal elcsavarják a fejüket. és ráadásul mindegyik azt hiszi hogy ez csak nekik szól, közbe meg mindegyiket ugyanazzal a dumával döngettek meg....
2013. júl. 23. 18:27
 9/10 A kérdező kommentje:
elhiheted, hogy nem tartozok a p*csák kategóriájába, csak kevés az önbizalmam, és az fáj a legjobban, hogy egyet kell veletek értenem...
2013. júl. 23. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne az ilyen kujonokkal turbózd az önbizalmadat. Én szabály szerint undorodom tőlük hogy egy 17 éves lányra élvezkednek.
2013. júl. 23. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!