Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szórakozik, vagy tényleg érezhet valamit?
17 éves lány vagyok és egyik nap a barátnőmmel találkoztam, egy másik városban, amint felszálltam a buszra, a sofőr, (kábé 45-51 között lehet) olyan nagyon nézett engem és bókokat mondott, mikor leszálltam, a következő héten, ugyanezzel a busszal mentem és megint nézett, a kezemet is megfogta, mikor a visszajárót adta. ÉS az egész út alatt szemeztünk a visszapillantó tükörben. Mivel én az idősebb férfiakhoz vonzódom, nem utasítom vissza, sőt nekem tetszik. Majd mikor leszálltam volna azt láttam hogy nyújtja a kezét, én azt hittem, hogy kezet akar fogni és meg is lepődtem, de én is nyújtottam a kezem, végül nem kezet rázni akart hanem csak fogta a kezem és közben egymás szemébe néztünk, majd kérdezte hogy hová megyek stb.. és azt mondta, hogy majd még beszélünk..majd mikor hazamentem megint ő volt a sofőr, és azt mondta bízott benne hogy ezzel a busszal megyek..
A héten az egyik szülőmmel és tesómmal mentem busszal és ő volt a sofőr, újra mosolygott rám és szemeztünk, de óvatosabban, mert látta, hogy nem vagyok egyedül, majd mikor haza mentünk, megint ő volt :D és én fizettem és megsimogatta a kezem amikor a jegyet adta..majd mikor leszállni akartunk, a középső ajtón szálltunk le pedig én az elsőn akartam miatta, de mielőtt leléptem volna a lépcsőre, a visszapillantóba néztem és láttam hogy engem néz és egy olyan kézmozdulatot csinált, mintha azt mondta volna "most meg mit csinálsz" (remélem ezt értitek), arra gondoltam hogy azért csinálta ezt, hogy miért nem elől szálltam le.. szóval az érdekelne, hogy szerintetek akarhat tőlem valamit, vagy csak szórakozik? köszi a válaszokat :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!