Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg ezzel valaki igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg ezzel valaki igy?

Figyelt kérdés
Leirhatatlanul boldog vagyok. Nemreg koltoztem ki a csaladommal az Egyesult Kiralysagba, es megismerkedtem egy fiuval. Szot ertunk, abszolut megertjuk egymast es nem tudnek nelkule elni ! Nagyon aranyos fiu, tenyleg eletem szerelme :) Azt csinaljuk amihez kedvunk van. Multkor egyutt foztunk es megmutattam neki, hogyan kell elkesziteni a kedvenc kajamat, majd folhangositottuk a zenet es tancoltam a pulton mire a karjaiba ugrottam es megcsokolt. Sokat nevetunk, es sokat hulyeskedunk es annyira imadoom <3 Par nap es utazunk Londonba, es megnezunk mindent amit csak lehet :D Szorakozunk, es egyutt felulunk a London Eye-ra! Mindketten szeretunk fenykepezni, es elvisszuk a fenykepezogepunket sok sok kep erdekeben !! Imadom. Boldogok vagyunk, a kapcsolatunk felhotlen. Minden csoknal ujra beleszeretek, es uj kalandokban veszunk reszt. Multkor Skociaba utaztunk es meglatogattunk egy legendas szellemkastely... Csondes hely VOLT, mert utana tolunk zengett az egesz mert elkezdtunk fogocskazni.. Utana elkapott, es megcsokolt :$ Csak leejtettunk veletlen egy sisakfeleseget, es lecsesztek minket. De ezt viccesnek talaltunk, es kirohogtuk sajat magunkat. Elnezest kertunk ,es tovabballtunk. Annyira boldogok vagyunk. Mint a filmekben <3 Van meg ezzel valaki igy? Mint en? A szerelemmel? :$ Mert miota megismertem elvezem az eletet, es ELEK es ha ragondolok a gyomromban elszabadulnak a pillangook ! :') Koszonom :)

2013. júl. 23. 16:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy kérdező, de nehéz nem erre gondolni. :) Mármint a szakításra. Jó nem ezen kattogok a nap 24 órájában, inkább mindig van egy 5 perc mikor elkap a sírás, akkor viszont nem tudom abbahagyni, ha a vonaton vagyok pl. Az emberek meg csak néznek hogy ennek mi baja. :) Én szakítottam vagy is én hoztam fel hogy jobb lenne ha vége lenne és ő egyetértett vele. Tehát lényegében közös döntés volt. Kihűlt a kapcsolat, elmúlt a szerelem, de még a szexuális vonzalom is szinte, pedig az volt az egyik olyan dolog ami mindig is tökéletesen működött közöttünk, bárhogy is történtek a dolgok. Persze előre tekintek és túl leszek rajta és lesz nekem is egy olyan férfi az életemben ismét, akivel ilyen jól érzem majd magam mint Te a pároddal.
2013. júl. 23. 18:13
 22/31 A kérdező kommentje:

ma 18:13

Koszonom <3 Es ne parazz, hidd el van meg rengeteg fiu a vilagon, akik csak arra varnak, hogy eszrevedd oket <3 Es kulonben is.. ha kozos dontes volt, vegkepp ne szomorkodj.. Velem is volt mar ilyen... De tovabbleptem amint latod. Most rajtad a sor :)

2013. júl. 23. 18:23
 23/31 anonim ***** válasza:
Oké. :)
2013. júl. 23. 19:38
 24/31 anonim ***** válasza:
A #12-es jól mondja. Én pénteken szakitottam a barátnömmel pedig az is pont így indult, akkor pont ilyen jó kedvem volt mint neked. Ezért vagyok most egy cöppet depresszív...
2013. júl. 23. 21:49
 25/31 A kérdező kommentje:

ma 21:49

Mi orokke egyutt maradunk <3 De Sajnalom a ti szakitasotokat... Mindenesetre en bizok magunkban. Azt mondta, hogy elfog venni felesegul es nem kell neki senki mas csak en es egesz nap ram gondolt es holnap talalkozunk :$ <3 Tegnap vett nekem egy zacsko gumicukrot mert buntudata volt, mert mindenki szeme lattara megcsikizett es en csak sikoltoztam utana lecsesztem, hogy maskor legalabb nee mindenki elott :D Es tok aranyos volt mert ilyen kigyo es sziv alaku gumicukor volt :$ <3 Utana kutyakolyokszemei voltak es kenytelen voltam megenyhulni... :') Nem. En hiszek abban, hogy egy kapcsolat tarthat orokke is <3 De biztosan te is talalsz mast! :))

2013. júl. 23. 22:26
 26/31 anonim ***** válasza:

Szal a gumicukor... aham, veszek én is... :-)

Hát jolvan kislány, aldasom rátok. Legyegyetek boldogok :-)

2013. júl. 24. 15:11
 27/31 A kérdező kommentje:

ma 15:11

Mit kepzelsz magadrol?! Tudod. Elegge remenytelen eset lehetsz. Szerintem ezek nagyon aranyos dolgok, es gondolod, hogy holmi gumicukor miatt vett le a labamrol? Eletem, azert ne keverj ossze SENKIVEL. :) Mig te itt cinikusan lehordasz, elitelsz nem gondolnal a tenyekre? A feltekenyseg nem megoldas. Nagyon, nagyon buta ember lehetsz. Es sajnallak. De epp emiatt megertem, szoval tovabbi jo es unalmas eletet kivanok neked! Undorito fereg ;)

2013. júl. 24. 15:22
 28/31 anonim ***** válasza:

ó isten báránya... nyugi már, nem jó hatassal vannak az emberek rád.

Korábban kérdeztem, hogy mit szedsz, és próbáltam humorkodni:

"Szal a gumicukor... aham, veszek én is... :-)"

"Hát jolvan kislány, aldasom rátok. Legyegyetek boldogok :-)"

Ezt komolyan is gondoltam... Meg oda akartam irni azt is, hogy: Akkor most a Road - Nem kell más című szám nektek szól, de azt benának tartottam. Nem bántani akartalak.

2013. júl. 24. 21:16
 29/31 anonim ***** válasza:

Komolyan. Néha nagyon sajnálom, hogy magyar vagyok, félreértés ne essék, szeretem a magyarságomat, de amit néha más magyarok leművelnek, azt rossz látni/olvasni/tapasztalni.

Néhány "válaszban" csak a depressziós "irigyvagyokrádmert boldogvagyénmegnemúgyhogymenjafenébe" megnyilvánulásokat olvasni. Miért baj, ha ide leírja?

Fantasztikus.

# 2/28 Időpont tegnap 16:42

Ennyire unatkozol, hogy ide jöttél "dicsekedni"? -.-

# 6/28 Időpont tegnap 16:52

ájszíjú válasza:

köszönöm, most már duplán szarul èrzem magam

Hát nektek üzenem, és a hozzátok hasonlóknak: akasszátok is fel magatokat az első oszlopra.

Én pl örülök, hogy ilyet is olvashattam, mégha a kérdező nem is segítséget kért, hanem csak érdeklődött.

Minden második kérdés ilyen:

"Félénk vagyok, nem tudok csajozni?"

"Ettől lehetek terhes?"

"Lányok, hogy tetszem? (kép)"

"Vannak itt értelmes lányok?/fiúk?"

Ilyen kreténségek után felüdülés ilyeneket olvasni. Akik csak negatívan tudtak megnyilvánulni, azok inkább bújjanak a szobájuk legsötétebb sarkába, feküdjenek le a földre és haljanak meg. :D

2013. júl. 24. 21:31
 30/31 A kérdező kommentje:

undorito fereg

Jaj Sajnalom! Bocsanat! Nagyon aranyos vagy, csak a sok rossz valasz utan, nem igazan szamitottam ilyenre! Nagyon nagyon edes vagy, koszonom szepen :) <3 A gumicukor tenyleg finom :D Vegyel is :)

2013. júl. 24. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!