Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg ezzel valaki igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg ezzel valaki igy?

Figyelt kérdés
Leirhatatlanul boldog vagyok. Nemreg koltoztem ki a csaladommal az Egyesult Kiralysagba, es megismerkedtem egy fiuval. Szot ertunk, abszolut megertjuk egymast es nem tudnek nelkule elni ! Nagyon aranyos fiu, tenyleg eletem szerelme :) Azt csinaljuk amihez kedvunk van. Multkor egyutt foztunk es megmutattam neki, hogyan kell elkesziteni a kedvenc kajamat, majd folhangositottuk a zenet es tancoltam a pulton mire a karjaiba ugrottam es megcsokolt. Sokat nevetunk, es sokat hulyeskedunk es annyira imadoom <3 Par nap es utazunk Londonba, es megnezunk mindent amit csak lehet :D Szorakozunk, es egyutt felulunk a London Eye-ra! Mindketten szeretunk fenykepezni, es elvisszuk a fenykepezogepunket sok sok kep erdekeben !! Imadom. Boldogok vagyunk, a kapcsolatunk felhotlen. Minden csoknal ujra beleszeretek, es uj kalandokban veszunk reszt. Multkor Skociaba utaztunk es meglatogattunk egy legendas szellemkastely... Csondes hely VOLT, mert utana tolunk zengett az egesz mert elkezdtunk fogocskazni.. Utana elkapott, es megcsokolt :$ Csak leejtettunk veletlen egy sisakfeleseget, es lecsesztek minket. De ezt viccesnek talaltunk, es kirohogtuk sajat magunkat. Elnezest kertunk ,es tovabballtunk. Annyira boldogok vagyunk. Mint a filmekben <3 Van meg ezzel valaki igy? Mint en? A szerelemmel? :$ Mert miota megismertem elvezem az eletet, es ELEK es ha ragondolok a gyomromban elszabadulnak a pillangook ! :') Koszonom :)

2013. júl. 23. 16:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Sajnos nem :/ Mi még mindig ebben az országban vagyunk
2013. júl. 23. 16:42
 2/31 anonim ***** válasza:
Fantasztikus.
2013. júl. 23. 16:42
 3/31 A kérdező kommentje:

1/2

A szerelem nem helytol fugg.. Bar elismerem, tenyleg sokkal jobb itt kint minden mint otthon.. Es ez a fiu.. Eletemben nem talalkoztam meg egy ilyeen aranyos,kedves urlennyel <3 :')

2013. júl. 23. 16:47
 4/31 A kérdező kommentje:

2. valaszolo

En is igy gondolooommm :D <3

2013. júl. 23. 16:48
 5/31 anonim ***** válasza:
Most ezt csak azért írtad ki, hogy mindenki tudja milyen tökéletes az életed. Ez egy értelmetlen kérdés. Én sem írom ki, hogy életem szerelme 170 km-re van tőlem az ország másik végében, és nagyszülei -akiknél lakik- közölték hogy nem kívánatos személy vagyok, és nem mehetek hozzájuk. Pénteken este feljön Bp-re, a szülinapjára, és vasárnap hazamegy. Ezek utána augusztus 20-án látom viszont. -.-
2013. júl. 23. 16:49
 6/31 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy ennyire jól érzed magad, de minek írtad ki a kérdést? Ennyire unatkozol, hogy ide jöttél "dicsekedni"? -.- Egyébként igen, más is van így ezzel. :)
2013. júl. 23. 16:52
 7/31 A kérdező kommentje:

ma 16:49

Sajnalom. Nem, en nem azert irtam ki, hogy barkiben is feltekenyseget valtsak ki.. En csak megakartam osztani, meg megerdeklodni, hogy van-e meg egy olyaan ember, akivel hasonlo helyzetben vagyunk es kibeszelhetjuk a temat es a szerelemunket.. Mindegyik baratom csalodott a szerelmi eleteben, es igyekszem nem meselni nekik a kapcsolatomrol, pontosan ezert. Nem tudtam, hogy te ilyen nehez helyzetben vagy. Sajnaloom :) De szeretnek veled megosztani egy tanacsot. Legy onmagad! Es ne erdekeljen mas a kapcsolatotokban csak TI .. TE ES O ! Mert ez a lenyeg.. Eltekintve a szulei velemenyetol, ez rolatok szol... Tegy meg mindent dragasag :) <3

2013. júl. 23. 16:54
 8/31 A kérdező kommentje:

ma 16:52

Esik az eso, es otthon pihengetek.. Igen most picit unatkozom, eszem agaban sem allt dicsekedni :) Nekem sem fenekig tejfel az eletem, en csak boldog vagyok.. Es megakartam osztani. De latom mar, hogy ez valakikben milyen fajdalmat okoz ezert SAJNALOM, nem kell elolvasni ! :) De latom nem orulsz ennek, tekintve a velemenyedre.. NEM, NEM DICSEKVES ES SEMMI ILYESMI!

2013. júl. 23. 16:57
 9/31 ájszíjú ***** válasza:

köszönöm, most már duplán szarul èrzem magam

Sok boldogságot.

2013. júl. 23. 17:01
 10/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező iluminált allapotban van! Nem tudom mit szedsz, de nekem elég lenne csak a fele... én most nem igazán vagyok a toppon. Van pár dolog ami folyton lehuzza a kedvem... de igazából örülök, hogy te most ilyen boldog vagy... legalább valaki.
2013. júl. 23. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!