Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg ezzel valaki igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg ezzel valaki igy?

Figyelt kérdés
Leirhatatlanul boldog vagyok. Nemreg koltoztem ki a csaladommal az Egyesult Kiralysagba, es megismerkedtem egy fiuval. Szot ertunk, abszolut megertjuk egymast es nem tudnek nelkule elni ! Nagyon aranyos fiu, tenyleg eletem szerelme :) Azt csinaljuk amihez kedvunk van. Multkor egyutt foztunk es megmutattam neki, hogyan kell elkesziteni a kedvenc kajamat, majd folhangositottuk a zenet es tancoltam a pulton mire a karjaiba ugrottam es megcsokolt. Sokat nevetunk, es sokat hulyeskedunk es annyira imadoom <3 Par nap es utazunk Londonba, es megnezunk mindent amit csak lehet :D Szorakozunk, es egyutt felulunk a London Eye-ra! Mindketten szeretunk fenykepezni, es elvisszuk a fenykepezogepunket sok sok kep erdekeben !! Imadom. Boldogok vagyunk, a kapcsolatunk felhotlen. Minden csoknal ujra beleszeretek, es uj kalandokban veszunk reszt. Multkor Skociaba utaztunk es meglatogattunk egy legendas szellemkastely... Csondes hely VOLT, mert utana tolunk zengett az egesz mert elkezdtunk fogocskazni.. Utana elkapott, es megcsokolt :$ Csak leejtettunk veletlen egy sisakfeleseget, es lecsesztek minket. De ezt viccesnek talaltunk, es kirohogtuk sajat magunkat. Elnezest kertunk ,es tovabballtunk. Annyira boldogok vagyunk. Mint a filmekben <3 Van meg ezzel valaki igy? Mint en? A szerelemmel? :$ Mert miota megismertem elvezem az eletet, es ELEK es ha ragondolok a gyomromban elszabadulnak a pillangook ! :') Koszonom :)

2013. júl. 23. 16:41
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

ma 17:01

Erre most mit irjak? Kerlek, ne koszond meg. Hiszen ha latod mar az elejen, hogy mirol szol, es nem szomorusag es depi akkor ne olvasd tovabb.. Ez az en tortenetem, es akar remenyt is adhatna a szamodra, ha mar duplan szarul erzed magad... Hogy tudd, eljon a te napod is ! :) Koszonom, a sok boldogsag meglesz es mar meg van !

2013. júl. 23. 17:05
 12/31 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolnám neked, hogy élvezd ki a mostani helyzetet, mert eljön az idő, mikor majd elszáll a rózsaszín köd, és akkor nem leszel ennyire optimista. :D De addig is sok boldogságot! :D (ezt mindenféle irónia nélkül mondom)
2013. júl. 23. 17:09
 13/31 anonim ***** válasza:

Volt így.. valamikor. Én szombaton szakítottam a barátommal, 4 év van mögöttünk. Csak azzal a különbséggel hogy én nem a szerelmemet, a társamat vesztettem el hanem egy nagyon fontos embert is az életemből. Az én szerelmem már a végén átalakult mély szeretetté, amihez képest a szerelem lótúró... Soha egy ember iránt sem éreztem még ilyesfajta szeretetet. Leírhatatlan. Úgyhogy most ennek a feldolgozásán vagyok.

24/L

14/31 A kérdező kommentje:

ma 17:03

Iluminalt allapotban lennek? Ezt nem annak nevezik. Ezt ugy hivjak, hogy boldogsag, orom stb. Inkabb te vagy deprimalt allapotban. Es sajnalom ha boldogtalan vagy, de errol nem en tehetek. Itt mindenki undok? Komolyan arra szamitottam, hogy mas is elkezd meselni az o szerelmerol, es magukrol de NEM ! Tudod mit? Nem is erdekel. Lehet, hogy nem kellett volna megosztanom, hogy boldog vagyok? Azt kellene irnom, hogy milyen szomoru vagyok es tarsai? Szerintem nem. Eleg a rosszbol, inkabb lasd a dolgok pozitiv oldalat. :) Mert te dontod el, hogy boldog akarsz-e lenni vagy NEM.

15/31 A kérdező kommentje:

ma 17:09

Hat.. Koszi... elvezem. :) Es eddig elkepzelni se tudom, hogy ilyen megtortenjen, de megfogadom a tanacsod. :)

2013. júl. 23. 17:11
 16/31 ájszíjú ***** válasza:
tegnap mèg boldog voltam, de ez lènyegtelen ez a szöveg akkor se idevaló
2013. júl. 23. 17:12
 17/31 A kérdező kommentje:

ma 17:09

Nagyoon sajnalom. Te szakitottal? Vagy O? Hidd el, ha nem is vagytok mar egyutt, az nem azt jelenti, hogy elveszitetted. Barat szerepet is betoltheti az eletedben :) A parommal mi is baratkent kezdtuk... Es megertem, ha most ugy erzed, de nem kell.. :) Inkabb probalj meg ne a szakitasra gondolni, csak arra, hogy ennek most vege lett, de nem a KAPCSOLATOTOKNAK! csak a szerelmeteknek. Mert ti meg mindig ugyanugy vagytok egymasnak :) Nekem is hianyoznak a magyarorszagi barataim. :(

2013. júl. 23. 17:13
 18/31 A kérdező kommentje:

ma 17:12

Akkor miert vagy meg itt? Ne olvasd el, es ne foglalkozz vele. Nem tetszik a felfogasod.

2013. júl. 23. 17:15
 19/31 anonim ***** válasza:
Egyébként hány évesek vagytok? :D
2013. júl. 23. 17:16
 20/31 A kérdező kommentje:

ma 17:16

18 vagyok, a baratom pedig 19 :) Es imadom ahogyan beszel :D <3

2013. júl. 23. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!