Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
A szüleim úgymond tiltása ellenére összejöttem egy 21 éves sráccal (én 15 vagyok), már 2 hete együtt vagyunk és most nagyon furcsán viselkedik velem. Smároláson, sőt nyelvesen túl vagyunk meg minden, miután találkozunk mindig sokszor mondja, hogy szeret nagyon, meg hogy imád velem lenni és hogy legszívesebben mindig velem lenne, de most pár napja már nem találkoztunk és olyan furcsán viselkedik... nem tudom, mi lehet a baja, már rákérdeztem hogy haragszik e valamiért, de azt mondta nem... alig mondja hogy szeret, előtte mindig mondta, hogy édesem meg stb, de most semmi :( és már úgy érzem hogy találkozni sem szeretne annyira, mert én kérdeztem rá, hogy mikor találkozhatnánk már végre, de mindig azt mondja, hogy nem tudja :( nagyon kétségbe vagyok esve, mert ő az első, akit ennyire szeretek...2013. júl. 23. 13:46
12/12 A kérdező kommentje:
nem
2013. júl. 25. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!