Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyok együtt a barátommal és most azt mondta, már nem szerelmes belém, hanem csak szeret. Pedig szerintem szerelem nélkül az egész . Mit gondoltok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 09:59
21/40 anonim válasza:
Ne sajnáljad, 30+ az ember már nem vak.
22/40 A kérdező kommentje:
Értem.
De én még mindig megalázónak érzem, hogy én szerelmes vagyok ő pedig nem...
2013. júl. 22. 12:01
23/40 anonim válasza:
Mert nem érted.
Ha meg elhagyod akkor másnál meg fogod érteni és csapsz a fejedre. Nálad is csak idő kérdése!
24/40 sumpi válasza:
A szerelem nem ostoba érzelem,ahogy írták neked el ne hidd!!!!! :)Sőt....
25/40 anonim válasza:
Az ostoba itt annyit jelent vak, elvakult. Ez bizony igaz! :D
26/40 A kérdező kommentje:
Te mit tennél a helyemben, utolsó válaszoló?
2013. júl. 22. 12:14
27/40 A kérdező kommentje:
24esre gondoltam :)
2013. júl. 22. 12:17
28/40 sumpi válasza:
Szerelmesen is képes meglátni a "negatívat" a másikban.Csakhogy egymást formáljuk egy kapcsolatban és tanulunk egymástól.És mindig fel lehet fedezni valami csodát a másikban....mi így élünk....és persze vannak mindemellett összezördülések. :)
29/40 sumpi válasza:
meglepném valamuvel ami csak én vagyok....ami csak belőlem fakad....belém mindig újra belém tud szeretni a párom...azt mondta...főleg ha nem veszek minden dolgot túl komolyan és előjön a gyermeki énem...pl.képes vagyok ugrálva végigmenni az utcán és énekelem a nevét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!