Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem, hogy a barátom már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy a barátom már nem szeretne velem lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
1 hónapja kb. állandóan veszekszünk, négyszer szakítottunk, de mindig összejöttünk mert szeretjük egymást, de a legutolsónál már én könyörögtem neki, hogy jöjjön vissza hozzám, mert szeretem. Belement, és azt mondta, hogy ő is "örökké szeretni fog". Erre most belépve hagyta nálam a facebookját, és konkrétan olyanokat ír más lányoknak, hogy megcsalna engem velük. Kérlek segítsetek, ő a mindenem! :( 17/L (18/F)

2013. júl. 19. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"konkrétan olyanokat ír más lányoknak, hogy megcsalna engem velük. " MI VAN?.....Mi a kérdés?...
2013. júl. 19. 17:01
 12/15 A kérdező kommentje:

idézek belőle, nem érdekel ha valahogy meglátja,de arról van szó benne, hogy a csaj hűséges, és nem csalná meg a barátját:

lány: Nem. ismerem magam. inkább szakítanék..

barátom: kiváncsi lennék azért a nagy biztosságodra maagdban

lány: Hamar megöregszel.;D

barátom: hahaha

kár hogy a pasid a spanom

lány: Miért is?

barátom: különben letesztelnélek

2013. júl. 19. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Hagyd már... 3x szakítottatok... mit akarsz még...
2013. júl. 19. 17:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Szeretem, basszus, fél éve vagyunk együtt, de akkor megpróbálok továbblépni. Jajj :(
2013. júl. 19. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennek a chatnek nincs tétje. Ez egy ártalmatlan flört is lehet. Túlreagálod.
2013. júl. 19. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!