Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnátok, vagy rajtakapnátok a párotokat, hogy megcsal, hogy állnátok bosszút rajta és a szeretőjén?
9-es: Ha hozzám szólt a kérdés.
Mert a lány jó barátnőm volt (legalábbis azt hittem, hogy az), így engem mindketten átvertek.
nem hozzád szólt, így viszont téged is megértelek.
Én úgy értettem, ha nekem nem barátom, de mondjuk akár ismerem akár nem, nem lehetek rá mérges.
Na ez a másik,ha ismerősöd,vagy barátod/jó barátod/legjobb barátod a szerető,akkor duplán átvernek és még jogosabb a bosszú,ami egy szent dolog,és abszolút nem gyerekes.
2-es válasza a legjobb a mentális terror :D
Már miért állnál bosszút?? tényleg ilyen alacsony szinten vagy??
Szerinted csak rajta múlt hogy megcsalt?? Nem gondolod hogy a te hibád is?? hiszen egy kapcsolat két emberről szól....
Én egyszerűen elengedném a dolgot, de semmi féle képpen sem gondolkodnék ennyit ezen....mivel megcsalt így azt sem érdemelné meg hogy gondolkodjak azon hogy mit csináljak vele....
amúgy meg hány éves vagy?? mert ez nagyon gyerekes hozzáálás, ráadásul fordítva fog elsülni....csak gondolj bele: azon gondolkozol hogyan okozhatnál rosszat egy másik embernek, esetleg még teszel is érte, ebből az lesz hogy neki talán okozol egy kis rosszat, te meg rohadtúl megszívod....
Nem feltétlenül két emberen múlik,a nők összevissza csalják a palijaikat akik jól bánnak velük és szeretik őket.
A bosszú az nem alacsony szint.
"Ne állj bosszút azon, aki megbántott.
Egy nap majd átéli, amit veled tett, és ha szerencséd van, Isten megengedi, hogy végignézd.. "
Az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát. Ha valaki játékszert csinált belőled, nyugi, hamarosan belőle is az lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!