Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de el kell felejtenem. Adnátok nekem tanácsot?
Én is pont igy vagyok a volt barátnőmmel,egyszer hiányzik egyszer pedig nem..én sem tudom mit akarok valojában.
Már 4-szer is szakitottam vele de valahogy mindig megbocsájtot amit nekem kellet volna,Áprilisban újra össze jöttünk de most ő szakitott velem pár hete,mert szerinte csak kihasználom és túl perverz vagyok..
Szivem mélyén én igazán szeretem őt és nem csak azért jártam vele mert ki akarom használni.. de ha nem akarja hát nem,szóval én is probálom elfelejteni a történteket,de valahogy nem megy mert mintha az egyik pillanatban engem akarna a másikban pedig nem.
Holnap berugok a haverjaimmal mint a ló :D
Talán elfelejtem :))
De a ha sokat lógsz a barátaiddal,sok hülyeséget csináltok akkor pár nap alatt már nem is fog érdekelni..
Nem csak egy nő van a világon! :)
Lesz még több ilyen problémád ahogy minden normális embernek! :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!