Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek vele? (Bővebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek vele? (Bővebben a lerásban)

Figyelt kérdés

Sziasztok.16 éves vagyok !

Tehát van egy lány akivel nap mint nap beszélek és órákig eltudunk beszélgetni bármiről is legyen szó.Fél éve ismertem meg és azóta tartsuk a kapcsolatot , mint facebookon mint a való életben.E fél év alatt nagyon jól összekovácsolódtunk.Ő lett a legjobb lány barátom .

A lányok szemében én egy jóképű fiú vagyok akiért 'megőrülnek' a nők.(Ez erős túlzás de nemtudom másképp leírni) Tehát sok lánynak tetszem .

Szóval NEKI is megtetszettem.(mondta) Ilyenkor csak azt irtam köszönöm,aranyos vagy.

Pár hét elteltével már bennem is elkezdődött valami, csak nemtudom mi ,a komoly és viccelődős beszélgetesek egyaránt hatással voltak rám.És rá is ! A probléma a következő:Nem tudom mit tegyek .Ő 15 éves , széplány csak nemtudom h számomra eléggé az -e(ez csúnya volt , elnézést ,de nemtudom másként).Beszélgettem erről a haverjaimmal is hogy mit tegyek ,és azt mondták hagyjam meg őt legjobb barátnak , mert én jobbat is találhatnék.Lehet igazuk van ,lehet nincs .Nekem még nemvolt kapcsolatom senkivel ,mivel én nemszeretnék 1hétig jarni valakivel utana mar a masik héten mással.Én egy igazi ,RENDES kapcsolatot szeretnék .És talán ez azlenne, vagynemtudom.

Épp ez a problémám .

Kérlek titeket írjatok le hasznos tanácsaitokat ! Előre is köszönöm !

2013. júl. 14. 12:13
 1/2 Froncsi ***** válasza:

Haha. találnál jobbat is?

Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez lenne a RENDES kapcsolat. Szép lány, csak nem tudod számodra az-e... Nem te mondtad, hogy szép lány?

Ha ő is akarja tőled a kapcsolatot, akkor nincs kérdés.

2013. júl. 14. 12:20
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm..
2013. júl. 14. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!