Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljam le magam amig nem tudok vele talizni?
Figyelt kérdés
a barátnőmet eltiltották tőlem( hosszú sztori) nagyon szeretjük egymást, nekem ő jelent mindent és most egy ideig nem láthatom de addig mivel üssem el az időt?minden percben ő jár a fejemben és nem mondok le róla soha
16F (pia,buli ilyesmiket ne irjatok)
2013. júl. 13. 21:14
1/7 ájszíjú válasza:
olvass, sportolj fizikai munka segít majd
2/7 anonim válasza:
Van valami hobbid? Vagy ilyenkor érdemes nyelvet tanulni. Fősulira járok, de szerelmi bánat esetén a legjobbak a jegyeim, mert a tanulásba menekülök.
3/7 A kérdező kommentje:
olvasni szoktam,sorozatokat mindig nézek,imádom a filmeket,futni szoktam de csak este mikor jó idő van és horgászni imádok de arra nem mindig van pénz...csak még azt elmondom hogy azért tiltották el mert nálam aludt és ez kiderült :/ és most hogy ilyen közel kerültünk egymáshoz sokkal többet gondolok rá, sokkal jobban kivánom, beszélni szerintem fogunk tudni fb-on dee valahogy úgy érzem hogy ez még mindig nem elég
2013. júl. 13. 21:20
4/7 A kérdező kommentje:
ja és köszi a válaszokat ;)
2013. júl. 13. 21:31
6/7 A kérdező kommentje:
szerettem volna de látni se akarnak
igazából ha nem tiltják el a géptől akkor nincs baj de ha igen akkor...
2013. júl. 14. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!