Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak anyának hogy a barátomnál aludhassak? 15/l
Figyelt kérdés
Nagyon ott szeretnék aludni nála! És még mielőtt jönnének a válaszok,hogy: "Korai még" "terhes leszel" ...stb. Nem fogunk semmit csinálni nem azért akarok vele aludni mert azt akarjuk,hanem jó vele aludni romantikus,és jó vele összebújni! Fél éve vagyunk együtt!2013. júl. 9. 01:01
11/14 anonim válasza:
ha később sem akarsz gondot legyél egyenes, a legrosszabb a hazugság, mert átvered,
amúgy ne haragudj 1/2 után ismered? hát kötve hiszem, hány éves a srác? N
12/14 A kérdező kommentje:
16 1 év különbség! De ismerem és nem láttam még olyat mint ő soha nem kért semmi olyanra...fél év alatt más fiúk már régen rám másztak volna mert bnőimre is rámásztak 2 hónap utána a kanos állatok! De ő nem!
2013. júl. 9. 01:16
13/14 anonim válasza:
mond meg anyukádnak hogy nem lesz semmi csak szeretnél vele aludni de semmi egyéb mert te azokhoz még kicsi vagy és várni szeretnél még vele és hogy te csak tényleg ott akarsz lenni és semmi egyéb
14/14 anonim válasza:
Én azt nem értem ,hogy ha aludtál már nála 8javíts ki ha nem így van) akkor most miért félsz megkérdezni anyud.
Szerintem ne hazudj! Ismerem milyen amikor hazudok utána meg jön a szöveg , hogy sokkal kevésbé haragudtam volna ha megmondod.
Azt nem lehetne ,hogy ő alszik nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!