Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Igazán nagyot egy hete utoljára kisebb pityergesek vannak de már azok sem sokáig. Elhagyott nem érdemli hogy sírjak utána...
12/18 anonim válasza:
Valamikor a múlt héten, de nem a párom, és nem azért, mintha megbántott volna, hanem csak mert annyira szeretem.
13/18 anonim válasza:
Ha nem tartanam magam, akkor folyamatosan. Egészségügyi ok...
14/18 anonim válasza:
Nem tudok sírni, így születem, biztos gyári hibás vagyok :D
de tudnék elég sűrűn
15/18 anonim válasza:
Nem éri meg egy fiú miatt sírni! Én még soha nem sírtam fiú miatt.
16/18 anonim válasza:
Múlt héten Szombaton este. Veszekedtünk este, és én nem tudok haragban aludni, egyszerűen képtelen vagyok rá. Aztán csak mégjobban összevesztünk és sírva feküdtem a fal felé fordulva, neki háttal. Aztán kibékültünk.
18/18 anonim válasza:
Én jelenleg is szoktam miatta(jó nem úgy, hogy 200 db zsebkendőt telesírni, de amikor feltörnek a szép régi emlékek, hogy milyen boldogok voltunk akkor azért csak rám jön a sírhatnék,3 év sok idő, eddig soha nem is volt szakításról szó) mert 3 hete szakított, de nem értem az okát olyan hirtelen jött. Ott aludtam nála aztán 3 nap múlva írt közösségi oldalon, hogy többet nem akar látni. Most próbálom helyretenni a dolgokat. Egy kicsit látszik rajta is, hogy nem biztos, hogy jól döntött de szerintem nem meri kimondani.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!