Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Volt már olyan, hogy nem kedveltek a szerelmed szülei?
Figyelt kérdés
Esetleg mondták azt is, hogy biztos lesz még rajtad kívül barátja vagy barátnője, szóval nem kell úgy néznie rád, mint az igazira. Nekem barátságnál mondják főleg, hogy ennyi idősen egyáltalán nem fontos találkozni velük, és szívem-lelkem beleadni, ráérek barátkozni 25 évesen is, a fősuli végeztével. Tudom, ez párkapcsolatban is előfordul. :S
Milyen tapasztalataitok vannak? Végül megbékéltek a szülők?
17/L
2013. ápr. 24. 16:35
1/7 anonim válasza:
Volt.
Vállalkozók voltak, nem tetszett nekik, h nincs tele a családom.
Addig húzták, h bebuktam a dolgot, jó szar volt.
2/7 anonim válasza:
Barátom családja nem nézte jó szemmel, igazából nekik még csak akkor derült ki, hogy milyen érzelmeket is tálál a fiúk.
25f
3/7 anonim válasza:
Nem nemkedveltek,csak meghallottak a nevem es tudtak ki fia borja vagyok...azt hittek sztem sokan hogy elvagyok kapatva aztan jol rajottek hogy nem XD
4/7 anonim válasza:
nem jöttem be a szülőknek én meg mondtam hogy szo.pják le ha nem tetszek...aztán normálisabbak lettek..máskor a csaj barátainak nem azokat elvertem és jó lett minden!
5/7 anonim válasza:
volt,szerintük nem estem egy kategóriába a drága kisfiukkal. 2 év kellett, hogy "elfogadjanak", mire jóban lettünk volna,szakítottunk a párommal.
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy volt. Az exem anyukájával nem tudtam beszélgetni, állandóan feszült volt a légkör, de az apukája se volt különb néha. A mostani barátom szüleit imádom, nagyon aranyosak és kedvesek voltak az első pillanattól kezdve! :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!