Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok neki elég jò?
Azt mondja kívül-belül vonzòdik hozzàm, nagyon szép lànynak tart. Azt mondja okos, kedves, aranyos, megbizhatò, vicces, gondoskodò, értékes, csinos làny vagyok. Jò velem beszélgetni, szereti a tàrsasàgom. Jò hogy a baràtja vagyok, de a baràtsàg extràkkal dolgot akarja a legjobban velem. Egy kapcsolatra viszont màr nem vagyok neki elég jò. Az exemrõl van szò.
Tényleg minden ismeretlen lànynàl bepròbàlkozik, szebbeknél-kevésbé szépeknél, csak hogy legyen valakije, egy komoly baràtnõje. Én meg, aki régòta ismer, csak egy baràtsàg extràkkal szintet ütök meg. De miért? :'( Miért nem ad egy esélyt a dolognak, egy esélyt magànak, hogy újra belémszeressen? :'( Miért jobb nàlam 100 ismeretlen lànnyal flörtölgetni, miért velük akar komoly kapcsolatot?:(
Segítsetek, ki vagyok bukva, önbizalmam abszolút elszàllt.... Felemészt a tudat hogy neki sosem leszek elég jò, és azt sem tudom min vàltoztassak, hogy ez ne így legyen...
17/l
Elég jó vagy csak nem neki . Én nagyon megszenvdetem szintén azt ,hogy nem vagyok elég jó , ha a fejem tetejére állok akkor sem . És én is magamba zuhantam , megártott jócskán az önbizalmamnak .
Nagyon,nagyon nehéz ,de mást kell találni , olyat aki akar és szeret .
Fel a fejjel . Sok sikert . :)
Mert egyszer már nem működött, elvégre szakítottatok, akkor minek újra kezdeni? Csak a töltött káposzta jó felmelegítve. A szex viszont működött, gondolta megpróbálja.
Én a helyedben minden kapcsolatot megszakítanék vele, semmi értelme, csak rombolja az énképedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!