Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek elég lenne heti egy találkozó?
Figyelt kérdés
Olyankor együtt is alszunk és tartalmasan telik,programokat is szoktunk szervezni.Néha olyan kevésnek tűnik,és nem ebből szoktak lenni nézeteltérések is,hogy mit csinál a másik.2013. jún. 25. 14:14
2/10 anonim válasza:
Én megszoktam és beletörődtem. Szeretem a barátomat ezért türelmes és megértő vagyok vele, mert legtöbbször ő nem ér rá a munkája miatt.
4/10 A kérdező kommentje:
Munka miatt máshogyan nem tudjuk megoldani sajnos.Ráadásul nem csak 10 km-re lakunk egymástól.
2013. jún. 25. 14:34
5/10 anonim válasza:
Akkor kitartást hozzá!:) De, ha szereted, akkor szerintem elfogadható a heti egy találkozás. Persze nagyon kevés és szívesen lennél vele gondolom többet, de úgy is meglehet oldani, hogy hétvégén ott alszol, esetleg az otthoni munkáiban, dolgaiban segítesz és együtt csináljátok. Én így szoktam megoldani. Vagy munka után néha nálunk alszik és addig is kicsit vele vagyok.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Ő hétvégén is dolgozik,elég hülyén jár,és így nem lehet megoldani az ott alvást sem a távolság miatt.Igen, többet lennék vele, ha tehetném.
2013. jún. 25. 14:44
7/10 anonim válasza:
Mi is úgy hetente egyszer, max kétszer találkozunk a munkája miatt, és általában még csak nem is alszunk egymásnál.
Ha kétszer találkozunk egy héten, az nekem általában elég. Szeretek egyedül lenni, de ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném a páromat, vagy nem szeretnék a társaságában lenni. Egyszerűen én általában így vagyok az emberekkel, engem az idegesítene, ha állandóan velem akarna lenni.
Aztán van, amikor nagyon-nagyon hiányzik, és heti 5 nap sem lenne elég.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez típus kérdése is,hogy ki mennyit igényel.Nálam is vannak olyan időszakok,mikor elvagyok,de van,hogy rám tör az érzés,hogy most de jó lenne együtt.
2013. jún. 25. 15:14
9/10 anonim válasza:
Van aki még annyit sem találkozik. Sőt, akik itt egyből rávágják a tutit, csak a bal kezükkel élnek nemi életet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!