Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szívesen jöttök össze nálatok fiatalabb fiúval, vagy úgy érzitek nem elég érettek hozzátok?
Figyelt kérdés
Persze van kivétel, aki a korához képest érettebb, nem azt mondom, de pl én 16.5 évesen összejöttem egy nálam egy évvel fiatalabb fiúval, és elég komolytalan volt, mert egy hónap után szakítottunk (lehet mert még csak ennyi idősek voltunk/vagyunk, most viszont a nálam 1.5 évvel idősebb barátommal sokkal jobban megvagyok és komolyabb is az egész. Vagy emberfüggő? Mert persze vannak ilyen hatalmas korkülönbségek sztároknál /de hát ki tudja az komoly e/ Ti hogy vagytok vele?2013. júl. 2. 21:29
1/5 anonim válasza:
én tuti hogy nem jönnék össze nálam fiatalabb sráccal.. elve a lányok hamarabb érnek gondolkodás meg minden más egyéb téren..vagy velem egy idős fiúval jönnék össze vagy 1-2 évvel idősebbel.:) a mostani barátom pl. 20 éves én meg 16 vagyok.:)
2/5 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele :)
2013. júl. 2. 21:40
3/5 anonim válasza:
Csak áruld el, számodra mit takar az, hogy valaki "érett", mert sok 15 éves kislány is szereti ezt mondani magára, meg jönnek ezzel, hogy "a lányok hamarabb érnek", aztán van, hogy aki ezt mondja, szegény minden, csak nem érett... Vagy egy pár akit ismerek, a srác már kb. 22 éves és olyan éretlen és hisztis mint egy ötéves kisfiú. (A lány 18.) Engem nem zavarna különösebben, ha fiatalabb nálam, a 17-18 évesek között már akad normális fiú is, ez teljesen emberfüggő.
4/5 A kérdező kommentje:
hát...a nálam fiatalabb fiú egy suliba jár velem és koleszos...a délutánja kb annyiból állt, hogy magasról tojt rám, csak kockult (jó ezt más is csinálja, de az ő korosztályában nagyon jellemző) és nem igazán tudta mit akar, mert én komolyan gondoltam, de rajta látszott, hogy nagyon komolytalan és én érettebben gondolkodtam mint ő kettőnkről.
2013. júl. 2. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!