Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idősebb férfi, fiatalabb nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfi, fiatalabb nővel?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek egy olyan kapcsolatról, ahol a férfi 40 éves, a nő 21?

Nincs még köztünk semmi komoly dolog, párszor találkoztunk. Nagyon jól megértjük egymást, viccelődünk, egy hullámhosszon vagyunk.

Neki van egy 4 éves kisgyereke és elvált.

A legelején úgy gondoltam, hogy persze, szexuális kapcsolatot akarhat csak idősebb létére egy fiatalabb nőtől.

Sokszor találkoztunk már az elmúlt hetekben, konkrétan randin egyszer voltunk. Nem történt köztünk semmi.

Tetőtől talpig úriember volt, a kezemet megsimogatta, nap, mint nap, amikor találkozunk mindig simogatóan hozzám ér. Egyáltalán nem nyomul.

Szerintetek tényleg komolyan gondolhat egy ilyen korkülönbségű kapcsolatot?

2013. júl. 1. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, miért ne? Ha gonosz lennék, azt mondanám, minden férfi 20 évvel fiatalabb feleségre vágyik :P
2013. júl. 1. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Én nem tartom normálisnak az ekkora korkült. Az apád lehetne kb.
2013. júl. 1. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
van benne valami.amit az elöttem szóló mondott :/ de lehet hogy nem így van.de nagyon esély hogy így van
2013. júl. 1. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

ez a Te döntésed, amúgy egy fiatalabb srác sokkal jobb,

még most elmegy, ő éppen a kapuzárási pánik hullámát éli, ami le cseng pár éven belül, Te még szórakozni akarsz ő nem,

v. Te fogsz hozzá idősödni v. ő hozzád fiatalodni, alkalmazkodni kell, ez csak tanács N

2013. júl. 1. 19:24
 5/7 anonim válasza:
Bármi lehet. Lehet, hogy komoly kapcsolatot akar, vagy éppen hosszútávú dugópajtit. Igazából működhet a kapcsolat a korkülönbség ellenére, ez csak a két fél hozzáállásán múlik. Sajnos az ilyen kapcsolatok velejárója az is, hogy 20 év múlva mi lesz, amikor te még dögös 40-es milf leszel, ő meg talán egy megöregedett 60-as papa. :( Szerintem az lenne egészséges, ha a korkülönbség 10 éven belül maradna. Egy másik lehetőség, hogy élvezd ki a helyzetet amennyire csak lehet, aztán lesz ami lesz. Sok sikert nektek!
2013. júl. 1. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont az az eset amikor nem kellene hosszútávon 10-20 években gondolkodni. A legtöbb olyan ideálisnak tűnő, pl. 21L-24F kapcsolat sem tart eddig, hanem pár éven belül tönkremegy, a felek keresnek mást. Szerintem ha összejöttök elképzelhető, hogy lesz pár szép éved ezzel a palival. És közben is akármikor ki lehet szállni. Szóval kockázat nem sok van a dologban. Persze ha életre szóló szerelmet keresel akivel majd tervezitek a közös jövőt meg a gyerekeket akkor bele se fogj.
2013. júl. 14. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:

"Nagyon jól megértjük egymást, viccelődünk, egy hullámhosszon vagyunk. "

Szerintem ez a fontos.

Persze egy 22 éves jobban "ILLIK" hozzád, de hát az összhang meg korántsem garantált.

2013. júl. 14. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!