Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szex után szerelem?
Van 1 srác aki már régebb óta tetszett nekem és jóba voltunk mint barátok de nem nagyon beszéltünk, én titokban szerettem. Aztán úgy 2 hete lefeküdtem vele és mégjobban kezdtem megszeretni! Aztán utána találkozgattunk és mindenki azt hitte, hogy össze fogunk jönni, mert úgy viselkedett velem, törődött velem és ez nekem nagyon tetszett, de nem barátként. Mindig ölelgetett , csókolgatott aztán pár nap múlva megint találkoztunk és megkérdeztem tőle, hogy ő szeretne többet köztünk mint "barátság" ! Furcsa választ adott, hogy neki több ilyen barátja is van és tényleg csak barátként tekint rám és hogy tetszek neki, de ha előbb mondtam volna, hogy én többet is szeretnék akkor nem siettünk volna el semmit és talán máshogy alakulhattak volna a dolgok! De így csak barátként tekint rám... Ez nekem nagyon rosszul esett és azóta nagyon kivagyok..:( Nem tudom és őszintén nem is akarom elfelejteni. Még miután mondta, hogy csak barátok vagyunk utána is ugyan úgy törődött velem! Azon gondolkoztam tovább találkozgatok vele hátha belém szeret, lehetséges-e ez? Vagy mit lehetne mást tenni, hogy az enyém legyen?
21/L
Előre is köszönöm a rendes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!