Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megérettem, ha úgy vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérettem, ha úgy vagyok vele, hogy a külső mindegy?

Figyelt kérdés

Jó persze az kell h minimálisan tetszen de lényegében a külső ennyin kívül nem érdekel.

22/F

2013. jún. 25. 03:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

bonny5!

Ritka nagy hülyeségeket írtál.

A külsőben benne van a arc, a mimika, a tekintet és a mozgás is. Ezek mind árulkodnak a jellemről.

Persze ha valaki kivakolja magát és nagyon igyekszik megfelelni a trendnek, a külsőségek éppen eltakarják őt. De ez is lehet egy olyan dolog, ami taszít.

Szerintem a kérdezőnek sem mindegy a külső, csak most kezd kialakulni a saját ízlése.

2013. jún. 25. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:

A külső nagyon fontos. Kell hogy a férfi tudjon rajongani a csaj testéért a szépségéért. Nem kell hogy amúgy a legszebb legyen de hogy neked a legszebb legyen az kell.

Szerintem te lejjebb adtad az igényeidet. Tippre még nem volt igazán barátnőd és szűz vagy.

30F

2013. jún. 25. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:

"A külsőben benne van a arc, a mimika, a tekintet és a mozgás is. Ezek mind árulkodnak a jellemről."

Ugyan már. Esetleg ha _nagyon_ jó emberismerő vagy, aki tényleg meg tudja állapítani ilyen apróságokból, milyen ember a másik, de még akkor is maximum néhány alaptulajdonságra jönnél rá és még akkor sem lehetnél biztos, mert néhányan remekül értenek hozzá, hogyan mutassák mindig csak a "nyerő" oldalukat. De most nem is erről volt szó, hanem arról, amikor arra hivatkozik valaki, hogy azért nem is akar megismerni se valakit - mondjuk egy átlagos embert, nem valami nagyon extrémen rondát - mert külsőre nem pont az ideálja. Pedig lehet belsőre vele pont sokkal jobban passzolnának.

2013. jún. 25. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Bonny5 és neked ez miért fáj? Nem fogok csak azért egy olyan emberrel összeállni, aki nem tetszik, hogy a számomra csúnya emberek boldogok legyenek. Az én boldogságommal mi lesz? Nem azt mondom, hogy full bomba palit akarok magamnak, de számomra ő legyen a legtökéletesebb külsőre és belsőre egyaránt. Másnak lehet, hogy pont ő totál ronda lenne. Úgyhogy hülyeség ilyen átlag meg átlag feletti mércéket felállítani a kinézetről, mert mindenkinek más a szép és egyáltalán ki döntheti el a másikról, hogy melyik kategóriába tartozik? Szerintem ez a primirívség, hogy csoportokba rendezed őket.
2013. jún. 25. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Én pont nem rendezem csoportokba az embereket külső alapján, mint írtam, nekem semleges mindenki amíg nem ismerem valamennyire. Mások szoktak ilyesmivel jönni, hogy "átlagos", "nem az esetem" és hasonlók és innentől kezdve nem is érdekli őket az adott személy. Egyébként nem fáj, természetesen mindenki azzal jön össze akivel jónak látja, én csak a véleményemet mondtam el.
2013. jún. 25. 17:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem bonny5 meleg.
2013. jún. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!