Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyítja az igaz szerelmet, ha egy pár 20 hónapja
együtt van szex nélkül?
Figyelt kérdés
A barátommal 20 hónapja vagyunk együtt, a pettingen, orálon kívül azonban még konkrét aktusra nem került sor. Ennek oka többnyire én vagyok, vallási okokból ugyanis a házasságig erre nem szeretnék erre sort keríteni. Neki én vagyok az első lány az életében, ha esetleg ennek van némi jelentősége. Ő 20, én 19 vagyok.
A kérdésem arra irányul, szerintetek igazolás lehet e ez nekem arról, hogy mindennél jobban szeret engem ez a fiú? Nem csak a testemet, hanem az egész lényemet. Azért megállni egy ilyen dolgot a kedvemért...
18as,mindenkinek joga van hülyének lenni,neked is .Persze attól még el fogadom a véleményed,bármilyen "választékosan" érvelsz.Csak nem veszem figyelembe,mert annyira látszik belőle az indulat és a logikátlanság.
2013. jún. 23. 21:41
22/36 A kérdező kommentje:
Nem számítottam ilyen indulatokra, megmondom őszintén. Mindenesetre elgondolkodtató minden egyes kiváltott reakció. A döntésemet persze egyáltalán nem befolyásolja, mert ha így lenne, már régen lefeküdtünk volna egymással. A kérdést nem is azzal kapcsolatban tettem fel, hogy szerintetek helyes e, vagy sem, amit teszek. Azt gondolom, ehhez senkinek semmi köze. Inkább arra lettem volna kíváncsi, szerintetek ez mit bizonyít? Igaz szerelmet, önmegtartóztatást, türelmet, vagy valami egészen mást? Ezzel kapcsolatosan várom a további hozzászólásokat!
2013. jún. 23. 21:49
23/36 anonim válasza:
10es vagyok ujfent.
Valóban,a te dolgod...
Hát,sajna ez semmit.Van aki nagyon,nagyon sokat képes várni a szexre,és ha megvan,dobni a csajt.
Sajna sok ilyen van...
Ezt szerintem különben neked kell érezni,hogy mennyire szeret,és mennyire nem.
Az indulatok pedig...Talán mert nem csak egyszerű szex-nem szex,hanem vallás,szüzesség és egyebek is bele keveredtek.Miért,mikor akarsz házasodni?
2013. jún. 23. 21:53
24/36 anonim válasza:
Nem. Max. a h*lyeséget, beszűkültséget, lelki eltorzulást, és a szerelem beteljesítésének elértéktelenedését bizonyítja.
2013. jún. 23. 21:56
25/36 anonim válasza:
Persze, nincs olyan férfi a bolygón, aki vár két évet, majd elvesz egy nőt feleségül, csak azért, hogy szexeljen egyet. Ha nem vagy gazdag (mert a pénzért viszont már képesek ilyesmire), akkor biztos komolyan gondolja a dolgot.
2013. jún. 23. 21:57
26/36 anonim válasza:
Igaz én sem értek egyet azzal, hogy vársz a szexel, de nem ez a lényeg, én sem vártam nem bántam meg :)
De az már felb@.sz agyilag, hogy egyesek lenézik, mert ilyen a döntése....ez ő, ez az ő véleménye. Szóval a fikázók elmehetnek a pitsába....
2013. jún. 23. 22:01
27/36 anonim válasza:
# 28
Te is elmehetnél pont oda a mocskos száddal együtt.
2013. jún. 23. 22:05
28/36 anonim válasza:
Bocsi, ha már írta valaki, nem olvastam végig a válaszokat. Szerintem egy fiú sem vár egy lányra csak a szex miatt 20 hónapot. Akkor már keres mást, főleg ilyen fiatalon. Szerintem igen, bizonyítja. Én egyébként nem teljesen értek egyet ezzel, hogy házasságig nem fekszik le a párjával az ember, de azzal igen, hogy elkapkodni sem szabad. Nem akarok beleszólni, ha ti így tartjátok jónak és bírjátok, akkor minden rendben, sok boldogságot kívánok nektek! :)
2013. jún. 23. 22:12
29/36 anonim válasza:
Én úgy semmiképpen nem házasodnék, hogy nem feküdtem előtte le a párommal. Lehet, hogy nem is jó vele a szex, nem illünk össze szexuálisan, amikből majd jönnek a problémák... Az elveim szerint a házasságot nem bontom fel. De ez a te döntésed, tiszteletben tartom. Szerintem leginkább a türelmet bizonyítja, mert kevés férfi van, aki ennyit várna egy nőre... és a szeretet is. Szerelemben nem vagyok biztos. De vigyázz, lehet, hogy a hátad mögött megcsal valakivel!
2013. jún. 23. 22:28
30/36 anonim válasza:
28,max akkor,ha nagyon csúnya,és nem kíváncsi rá senki más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!