Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyítja az igaz szerelmet, ha egy pár 20 hónapja együtt van szex nélkül?
A barátommal 20 hónapja vagyunk együtt, a pettingen, orálon kívül azonban még konkrét aktusra nem került sor. Ennek oka többnyire én vagyok, vallási okokból ugyanis a házasságig erre nem szeretnék erre sort keríteni. Neki én vagyok az első lány az életében, ha esetleg ennek van némi jelentősége. Ő 20, én 19 vagyok.
A kérdésem arra irányul, szerintetek igazolás lehet e ez nekem arról, hogy mindennél jobban szeret engem ez a fiú? Nem csak a testemet, hanem az egész lényemet. Azért megállni egy ilyen dolgot a kedvemért...
Azért te se panaszkodhatsz, hogy az eszedért szeretnek, meg mert olyan kedves vagy.
10es vagyok megint.
12. eszem...hát versenyezhetnénk,de ebben a kérdésben nem kellett nagyot villantani,az biztos.
De kedves az tényleg nem vagyok.De ez van,aki nem készült fel a pofonokra,az ne tartsa magát.
10es vagyok ismét.
Nem,tolerancia,és az tényleg hiányzik belőlem.
De gondolkodjunk reálisan.Ha átlag emberről van szó,,kb még 2-3 év amíg házasság lesz belőle.Vagyis 5 évig vár valakire,aki lehet (mert elő fordulhat) ott hagyja egy másikért az első évben.Vagy amit szintén itt olvastam,hogy várt rá rendesen a pasija,össze vesztek,és mással dugott a csaj.A sok várakozás könnyen lehet,hogy a nagy semmire van.Vagy épp a jövő hónapban szakítanak,és eddig a semmiért várt,mert mást már rág napi szinten dughatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!